sursa foto:  psnews.ro

După rachetele Patriot, americanii mai au o AFACERE pentru țara noastră! Cu ce propunere vin ACUM

În urma unei investiții care se va ridica la suma impresionantă de 3,9 miliarde de dolari, România va achiziționa un sistem de apărare compus din rachete antiaeriene Patriot.

Americanii vin cu o nouă propunere acum, în vederea dotării Armatei Române. Controlat de grupul Lockheed Martin, producătorul american de elicoptere, Sikorsky, dorește să producă elicoptere S-70 S-70 Black Hawk în România, la Braşov sau Craiova, asta în cazul în care armata alege acest model de elicopter pentru a înlocui vechea flotă de elicoptere Puma.

Anunțul a fost făcut de oficiali ai companiei americane, care au avut mai multe discuţii cu oficialii statului român în ultimul an şi jumătate, conform News.ro.

Sikorsky, companie care a fost preluată din 2015 de grupul Lockheed Martin – unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa echipamentelor militare (Aerospace & Defense), deţine, din 2007, o fabrică în sud-estul Poloniei, la Mielec. Aceasta este și singura unitate a companiei din afara Statelor Unite.

Până acum, Fabrica PZL Mielec a Sikorsky a realizat peste 40 de elicoptere Black Hawk, pentru clienţi precum Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Turcia sau state din America de Sud.

Sursa foto: http://foxtrotalpha.jalopnik.com

Vezi și Fondatorul Untold se confesează: boala năucitoare care l-a făcut să renunțe la tot

Deloitte ne lămurește: ce se va întâmpla de fapt cu salariile angajaților din privat. Cresc sau scad?

Noi informații despre ACCIDENTUL ÎNFIORĂTOR în care a fost implicat un cunoscut jurnalist! Ce spune Sorin Roșca Stănescu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare