sursa foto:  Adevarul

Decizie neașteptată! Nimeni nu s-ar fi așteptat: Ce a hotărât Andreea Raicu să facă în privința afacerii sale

Fosta vedetă TV, Andreea Raicu a luat o decizie șocantă în privința uneia dintre afaceriile sale.

Pentru că partenerul ei de afaceri, celebrul producător Dragoș Vîlcu, nu s-a implicat în proiect așa cum ar fi trebuit, aceasta a decis să ceară executarea silită a propriei firme.

După ce a renunțat la aparițiile TV, Andreea Raicu s-a ocupat de afaceri: are două firme, una a ei, sută la sută, alta, alături de cunoscutul producător Dragoş Vîlcu, unde îşi împart, în mod egal, procentele.

De altfel, Andreea l-ar fi ales pe Dragoş să-i fie partener la cea de-a doua firmă pe care a pus-o pe picioare, mizând pe experienţa lui, dar şi pe promisiunile făcute atunci când cei doi au bătut palma. Doar că nu a fost chiar aşa cum şi-a dorit fosta prezentatoare TV.

Între cei doi ar fi avut loc o dispută, Andreea reprosându-i partenerului că nu ar fi urmat paşii de succes pe care ea şi i-ar fi dorit. Și, pentru că nu au ajuns la un consens, Andreea Raicu a cerut executarea silită a firmei. Din care chiar ea are 50 la sută! Iar instanţa i-a dat câştig de cauză Andreei, printr-o decizie definitivă. Astfel, firma va fi executată silit, decizia dată fiind fără cale de atac, scrie Cancan.ro.

 

Vezi și Vești bune pentru acești angajați! Salariile lor vor crește din nou

Rareș Bogdan detonează atomica! Planul secret al lui Tudorel Toader: Pentru ce funcție negociază cu Liviu Dragnea

A ieșit la iveală! Klaus Iohannis i-ar pregăti marea lovitură Olguței Vasilescu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare