sursa foto:  infooradea.ro

Decizie radicală a băncii de stat! Toți clienții sunt vizați

Decizie radicală a băncii de stat! Toți clienții instituției bancare sunt vizați. Joi a fost făcut anunțul. În urma unui parteneriat încheiat cu furnizorul de terminale SelfPay, CEC Bank va instala în unităţile sale 382 staţii de plată.

Acestea urmează să preia o parte dintre atribuţiile casierilor. Prin intermediul staţiilor, clienţii băncii vor putea efectua operaţiuni precum servicii de plată de tip reîncărcare electronică a cartelelor de telefon mobil, încasări facturi, plata ratelor şi a taxelor.

„O preocupare majoră a CEC Bank o reprezintă, în acest moment, adaptarea activităţii la cerinţele tehnice şi organizatorice impuse de competiţia pe linia digitalizării. Prin parteneriatul cu SelfPay, banca noastră face un nou pas în această direcţie şi îşi automatizează casieriile, oferind clienţilor posibilitatea de a efectua plăţile într-un mod simplu şi rapid”, a afirmat directorul general al CEC Bank, Radu Graţian Gheţea.

Primele staţii de plată sunt deja instalate în reţeaua CEC Bank din Bucureşti, urmând ca procesul de extindere să continue la nivel national, notează News.ro. CEC Bank dispune de o reţea teritorială ce include 1.022 unităţi, din care 480 sunt situate în mediul rural.

Vezi și Dragoş Pătraru, noi dezvăluiri incendiare: Ce post i s-ar fi propus pentru a renunţa la emisiunea de la TVR

Răsturnare de situație în cazul averii Stelei Popescu: Cine va mai beneficia de bunurile sale

Atenție! Anunțuri-capcană! Aceste apartamente nu se află în Capitală! Cum sunt induși în eroare potențialii cumpărători

Un cunoscut magazin, îngropat definitiv! La 10 mai va fi înlocuit! Se dorește crearea unui nou gigant

Știre lansată pe surse: pe cine ar vrea Klaus Iohannis premier în locul Vioricăi Dăncilă? Nimeni nu se aștepta la acest nume

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare