sursa foto:  stiripesurse.ro

Declarația controversată a Vioricăi Dăncilă! Poate cei din Piața Victoriei aveau dreptate, nu știu acest lucru, eram în concediu

Premierul Viorica Dăncilă vine cu o declarație care șochează pe toată lumea! Ea susține că este posibil ca oamenii care au protestat în Piața Victoriei, în 10 august 2018, să fi avut dreptate, dar nu știe sigur pentru că era în concediu.

De menționat că protestele din 10 august 2018 erau îndreptate împotriva Guvernului condus chiar de Viorica Dăncilă.

”În momentul în care se încearcă intrarea în Guvernul României, se forțează intrarea în Guvernul României, eu cred că acest lucru seamănă cu o lovitură de stat. Poate cei care au fost în Piața Victoriei au reclamat anumite lucruri, poate aveau dreptate, nu știu acest lucru, eram în concediu. Dar eu știu un lucru: că au încercat să intre în clădirea Guvernului României. Uitați-vă în orice stat membru al UE, dacă cineva forțează și încearcă să intre în Guvern, cum ați cataloga acest lucru? (…) În momentul în care prin violență încerci să intri în clădirea Guvernului, acest lucru e de neacceptat.”, a spus Viorica Dăncilă, la Digi24.

Citește și

SURSE Klaus Iohannis a bătut palma în secret! Lovitură pentru Dan Barna – Mutarea care scoate din joc USR-PLUS-ul

Vești importante despre pensii! Ce puteți face din 2021

EXCLUSIV Înainte de CEx-ul PSD, un greu al partidului merge pe mâna Vioricăi Dăncilă: O văd candidat la prezidențiale

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare