Declarație halucinantă a lui Petre Roman despre moartea Mioarei! Fostul premier a dat-o uitării pe femeia cu care a petrecut 30 de ani!

Pe data de 23 februarie, Mioara Roman s-a stins, iar la câteva ore după, Petre Roman a dat și primele declarații. Premierul a avut o relație vreme de 34 de ani cu jurnalista, mariaj din care a rezultat și Oana Roman. Nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns rece, din partea politicianului!

Oana Roman a anunțat încă de la primele ore ale dimineții că Mioara Roman s-a stins. Se vede cât de afectată este de decesul care a survenit în miez de noapte. Vine, de urgență, în România, pentru a se ocupa de funeraliile mamei sale, alături de sora sa cea mare, Catinca. (VEZI AICI CAUZA MORȚII). Situația este extrem de delicată și, după ce fiicele regretatei jurnaliste au avut doar cuvinte de laudă la adresa Mioarei, românii se așteptau la un răspuns pe cel puțin la fel de pertinent din partea celui cu care și-a petrecut mai bine de 3 decenii!

Petre Roman, primele declarații după ce Mioara a murit

După ani întregi în care i-a fost alături, mai ales după căderea comunismului, când Petre Roman a dat lovitura, Mioara Roman a ajuns la despărțire. Era știut faptul că cei doi foști soți nu își mai vorbeau, dar după o relație atât de lungă, fostul premier a spus scurt:

„Sunt în avion, mă întorc spre țară. Nu e acum momentul (nr. de discuții), vă rog frumos!”, a declarat Petre Roman pentru Wowbiz.

Nu mai punem la socoteală că șansele să fie văzut la înmormântare sunt aproape infime. Este clar că a trecut peste tot ce a fost frumos în relația lor și că îți trăiește viața și noua lui poveste de dragoste.

Mioara Roman și fostul premier al României s-au căsătorit în anul 1974 și au rămas împreună până în anul 2007. Din mariajul lor s-a născut Oana Roman.

CITEȘTE ȘI: Ce făcea Catinca Roman, în noaptea în care Mioara Roman s-a stins. Sora Oanei Roman avea cu totul alte preocupări

Fostul premier și-a refăcut viața cu o femeie mai tânără

În 2007, an în care a și divorțat de Mioara Roman, Petre Roman și-a anunțat relația cu Silvia Chifiriuc. Ea este mai tânără cu 27 de ani, dar vârsta pare că nu le-a fost un impediment. Și-au făcut chiar și un copil, pe nume Petrus, care are 15 ani.

„Eu nu am chestia asta cu cifrele! Pentru mine este așa că ar fi fost acum câțiva anișori… Nu știu ce se întâmplă, dar nu realizez… Eu am trăit o viață foarte frumoasă, cu toți prietenii mei, cu toți partenerii mei de viață. Am lăsat totul curat în urmă, frumos. Când m-am mutat în București și ne-am îndrăgostit, această mare iubire de care eu am avut parte, am tras linie foarte elegant, ca să nu aibă el (n.red.: Petre Roman) de suferit. În sensul să nu vină cineva să spună: Uite, Silvia, trebuie să-mi dea cutare lucru. Dimpotrivă, eu am fost generoasă. Am lăsat de la mine să fie bine”, a declarat Silvia Chifiriuc la Antena Strars.

CITEȘTE ȘI: Problemele financiare i-au grăbit moartea Mioarei Roman. Datoriile uriașe pe care nu le mai putea achita

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare