Declarații șocante de la unul dintre cei mai importanți lideri: ‘Avem în faţa noastră o criză’

Unul dintre cei mai importanți lideri politici ai lumii a făcut o declarație îngrijorătoare cu privire la virusul COVID-19, asta după ce o persoană infectată a murit. 

 

Este vorba despre liderul Franței, Emmanuel Macron, care a vizitat joi spitalul  Pitié-Salpętriere din Paris, unde a decedat cu o zi în urmă primul francez contaminat cu noul coronavirus.

„Avem în faţa noastră o criză, o epidemie cu care va trebui să ne confruntăm în cel mai bun caz”, a declrat Președintele Macron la întâlnirea cu personalul medical.

„Ştim că suntem de abia la început, vom încerca împreună cu întreg personalul medical să luăm deciziile corecte”, a adăugat acesta, informează Agerpres.

Președintele francez urma să se îmbarce într-un avion cu destinația Napoli, unde ar fi trebuit să participe la summit-ul franco-italian. Acesta a fost însă amânat din cauza tragediilor pe care virusul ucigaș din China le-a făcut în peninsulă.

De asemenea, în Franța, liderii partidelor reprezentate în parlament, preşedinţii grupurilor parlamentare şi preşedinţii celor două camere au fost convocaţi de premierul Edouard Philippe pentru a examina situaţia legată de coronavirus în Franţa.

Reamintim faptul că miercuri a fost înregistrat al doilea deces din cauza coronavirusului, în Franța, dar primul de cetățean francez.

 

Vezi și:

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare