sursa foto:  reporteris.ro

Demisie de răsunet în PSD! Șerban Nicolae părăsește corabia social-democrată! Se compară cu Hagi

Senatorul Șerban Nicolae a decis să plece din PSD. Asta din cauza faptului că a fost trecut pe linie moartă de actuala conducere a partidului, care nu l-a trecut pe lista pentru alegerile parlamentare.

Nicolae consideră că eliminarea sa de pe listă este echivalentă cu scoaterea din Echipa Națională a lui Gheorghe Hagi la cererea adeversarelor, în perioada de glorie a „Regelui” – Campionatul Mondial de Fotbal din 1994.

„Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă.

Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului. Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele. ”, spune Șerban Nicolae, conform Știripesurse.ro.

Vezi și

Dezvăluire-bombă a lui Gheorghe Piperea! Cum face bani doctorul Virgil Musta din testarea pentru Covid

E oficial! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru o anumită categorie

Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare