sursa foto:  news.ro

Au apărut dovezile! Ministrul Sănătății implicat în specula cu măști medicale

Contractele privind achiziția de echipamente medicale nu au ocolit lumea politică și se pregătesc adevărate tunuri financiare pe baza crizei provocată de noul coronavirus SARS-CoV-2. Nici ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, nu a putut să stea de o parte de această afacere bănoasă și a început specula cu măști medicale prin farmaciile pe care le deține, conform celor de la Cotidianului Bună Ziua Iaşi.

Dezvăluiri incendiare despre mafia din sistemul de sănătate, patronata de ministrul Nelu „Apendicită” Tătaru! În cea mai mare parte a farmaciilor din România exista o lipsă acută de măşti! Oamenii sunt disperaţi, cererea este uriaşă, iar preţurile au explodat! Speculanţii profita în această perioadă de disperarea oamenilor şi au umflat preţurile la mănuşi şi măşti! La redacţia Cotidianului Bună Ziua Iaşi a ajuns un videoclip care dezvăluie fața neştiuta publicului a lui Nelu „Apendicită” Tătaru

Mult mai grav este faptul că unul dintre aceşti speculanţi este chiar ministrul Sănătăţii, Nelu „Apendicită” Tătaru. Soţia acestuia are o farmacie în Huşi, Crataegus Pharma, iar aici măştile se vând la preţul de 15 lei (când la toate farmaciile o mască nu costă mai mult de 5-6 lei, iar pe emag sau Altex, o mască are valoarea de 3,5-4 lei). Mai mult decât atât, preţurile au fost şi mai mari, o mască vânzându-se chiar şi cu 18 lei la farmacia lui Nelu Tătaru.

 

În farmacia unui ministru se face evaziune fiscală

 

O filmare făcută cu camera ascunsă dovedeşte faptul că la farmacia lui Nelu Tătaru o mască se vinde la preţul de 15 lei, iar farmacista refuza să elibereze bon fiscal. „Ne pare rău, pentru măşti nu vă putem oferi bon fiscal”, spune farmacista clientului care a cumpărat 4 măşti, pe care a dat 60 de lei, fără să primească bon fiscal! Este revoltător ca în farmacia unui ministru să se facă evaziune fiscală! Peste toate, se naşte întrebarea, cum de majoritatea farmaciilor din România nu au măşti la vânzare, iar taman la Huşi, în farmacia deţinută de soţia ministrului Sănătăţii exista stocuri întregi de măşti la vânzare! Oare nu cumva măştile din farmacia lui Nelu Tătaru sunt luate din stocurile Ministerului Sănătăţii şi tocmai de aceea nu poate elibera bon fiscal pentru ele?
Autorităţile statului, Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor şi inspectorii de la Fisc ar trebui să descindă într-un control în farmacia lui Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătății trebuie demis de urgență!

 

După aceste dezvăluiri, ar trebui ca premierul Ludovic Orban să-l demită pe ministrul Sănătăţii, Nelu „Apendicită” Tătaru! Sau cu banii din vânzarea de măşti la suprapreţ şi fără bon fiscal va fi cumpărată şi tăcerea premierului Ludovic Orban şi a preşedintelui Klaus Iohannis? Aşa se explică de ce cei din Vaslui spun că Nelu Tătaru şi-a plătit postul de ministru sau pe cel de preşedinte al Organizaţiei Judeţene de la PNL, din banii negri pe care-i face la farmacie.

Oare preşedintele Klaus Iohannis ce are de spus despre tunurile date de guvernul Ludovic Orban? Ar fi invidios până şi Liviu Dragnea pe combinaţiile făcute de liberali! După starea de urgenţă, vor ieşi la iveală toate aceste tunuri date de camarile liberala şi este de aşteptat ca procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie să intervină în forţă şi să facă ordine!

 

Discuţie client – farmacista de la Crataegus Pharma, din Huşi, judeţul Vaslui

 

Clientul: Daţi-mi o cutie de paracetamol! Măşti, aveţi?
Farmacista: Da, 15 lei.
Client: Îmi puteţi da şi un bon?
Farmacista: Pe măşti nu am cum. Numai pe paracetamol. Deci chiar nu am cum.
Client: Mai daţi-mi încă două măşti!
Farmacista: Îmi pare rău, chiar nu am cum să vă dau bon.
Client: Mulţumesc, la revedere!

Vezi și:

EXCLUSIV Marcel Vela acuză un fake-news de proporții: Președintele și prim-ministrul și-au dat acordul

Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

Informații bombă! Bill Gates ar fi trimis kituri de testare deja infectate

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare