Detaliu incediar! Bancherul BNR cu salariul mai mare decât Isărescu

Nimeni nu se aștepta la asta! Banca Națională a României (BNR) a publicat declarațiile de avere ale angajaților săi! Unul dintre bancheri are salariul mai mare decât Isărescu.

Mugur Isărescu a trecut în declarația de avere un venit salarial de la BNR în sumă totală de 806.333 de lei pe an, adică 67.194 de lei pe lună. Există însă un bancher care are salariul chiar mai mare decât Guvernatorul BNR.

Este vorba despre Florin Georgescu, Prim viceguvernator al instituției, care are un salariu anual de 844.081 de lei, ceea ce înseamnă peste 70.000 de lei pe lună, scrie capital.ro

Florin Georgescu este Vicepreşedinte al Consiliului de administraţie şi prim-viceguvernator BNR.

Din 7 mai 2012 până în 21 decembrie 2012 a fost ministru al finanțelor în Guvernul Ponta. Georgescu a făcut parte din Cabinetul Văcăroiu în perioada noiembrie 1992 – decembrie 1996, când a fost ministru de stat.

Din octombrie 2004, Georgescu face parte din Consiliul de Administrație al BNR, iar de atunci este vicepresedinte CA și prim-viceguvernator al bancii centrale.

Citește și:

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare