sursa foto:  romaniajournal.ro

Dezastru pentru acești angajați din România! De azi, intră în șomaj tehnic și pierd salariile de mii de euro

Lovitură pentru angajații TAROM! De astăzi, o mie de angajați au intrat în șomaj tehnic. Piloții TAROM, care până acum aveau salarii de mii de euro, vor primi 500 de euro pe lună, conform conducerii companiei.

Pentru ceilalți 800 de angajați, care vor continua să lucreze, salariile au fost diminuate cu 20%.

Piloții Tarom ar urma să primească sub 500 de euro pe lună, de la salarii de câteva mii de euro, după ce conducerea companiei a decis reducerea salariului pentru personalul trimis în șomaj tehnic, scrie Realitatea.net.

Perioada șomajului tehnic ar trebui să dureze până la ridicarea stării de urgență. Printre primele şi cel mai grav afectate industrii din cauza pandemiei de coronavirus este şi cea a aviaţiei, pentru care pierderile sunt enorme. O analiză a Asociaţiei Internaţionale a Transportului Aerian arată că, la începutul lunii, numărul zborurilor la nivel global era în scădere cu 80% comparativ cu anul 2019, în mare parte din cauza restricţiilor de călătorie impuse de guverne pentru combaterea răspândirii COVID-19.

Vezi și

Un gigant de pe piața locală redeschide azi magazinele! Patru fabrici aparținând grupului își reiau activitatea

Lovitură de teatru în cazul șefului demis al Poliției Bolintin Vale! ‘Au fost ajutate 512 persoane, atât din rândul etnicilor rromi, cât și din rândul majorității’

În plină criză generată de coronavirus, frații ‘Dedeman’ pun la bătaie 4 milioane de euro! ‘Destinat exclusiv autoconsumului’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare