sursa foto:  Facebook

Dezvăluire DINAMITĂ a lui Victor Ponta! Cine este omul care a atras, în România, peste 15 miliarde de euro nerambursabile

Fostul premier al României, Victor Ponta , a făcut o dezvăluire-bombă pe o rețea de socializare. Ponta a arătat cine este omul care a reușit să atragă fonduri europene nerambursabile în valoare totală de peste 15 miliarde de euro, în patru ani.

Victor Ponta susține că un prieten de-al său, fost ministru de Finananțe, a reușit această performanță, numele său fiind Eugen Teodorovici.

„Este cel care mi-a spus in 2012 (cand eram doar la 6% absorbtie) ca putem sa incasam in final de la UE peste 80% din fondurile nerambursabile daca facem ce trebuie / l-am considerat exagerat de optimist dar i-am dat tot sprijinul si mi-a depasit orice asteptare – peste 90% in final / peste 15 miliarde de Euro nerambursabili in 4 ani chiar reprezinta ceva pentru Romania

A dus la bun sfarsit adoptarea Codului Fiscal din 2015 – o uriasa reforma si cel mai bun Cod pe care Romania il putea avea ( chiar daca acum este „macelarit” in fiecare luna de tot felul incompetenti care nu inteleg ca stabilitatea si predictibilitatea masurilor fiscale este mai importanta decat orice)! Plus ca a fost curajos si a stat langa mine in Septembrie 2015 cand Liviu Dragnea tot negocia si facea inelegeri cu Presedintele Klaus Iohannis cum sa NU se aplice Codul ( oamenii au uitat dar eu nu👍)!

In 2015 Nicu Banicioiu ( pentru Sanatate ) si Sorin Cimpeanu ( pentru Educatie) au cerut o crestere a veniturilor tuturor salariatilor din aceste domenii cu 25 % – Eugen Teodorovici a fost acel Ministru de Finante care in 2015 a spus imediat „DA, se poate, facem, dar sa ne gandim bine si sa ne pregatim bine inainte ca sa fim siguri ca nu ii pacalim pe oameni si ca masura e sustenabila”. Si asa am reusit!”, a explicat Ponta, într-o postare prin care i-a urat „La mulți ani!” lui Teodorovici.

De asemenea, Victor Ponta a ținut să-l felicite pe Eugen Teodorovici că nu s-a asociat cu „Cartelul lui Escobar de la Teleorman”.

Vezi și Lia Olguța Vasilescu dă o veste „RĂCORITOARE” pentru sute de mii de români! „O să vă convingeți că a meritat așteptarea!”

Detalii interesante! Care ar fi ADEVĂRATA origine a AVERII lui Cristian Boureanu

Concurența tremură! Telekom România pregătește o mutare bombă

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.