sursa foto:  libertatea.ro

Dezvăluire: Legătura dintre Oana Zăvoranu și pitbull-ul din Arad pus să ucidă alți câini

Bugetul.ro s-a numărat printre primele publicații care au făcut dezvăluiri în mediul online despre cazul șocant din comuna Buteni, județul Arad, acolo unde un tânăr îi comanda pitbull-ului  său să ucidă alți câini.  

Vezi și VIDEO/Revoltător! O bestie cu chip uman își pune pitbull-ul să omoare alți câini

Pe numele băiatului de 23 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru săvărșirea infracțiunii de cruzime împotriva animalelor, iar câinele urma să ajungă să fie injectat letal din cauza comportamentului său agresiv.

În fața autorităților, animalul nu era deloc agresiv, ba chiar avea un comportament obedient. În plus, pitbull-ul prezenta semne de la bătăile aplicate de stăpân.

Pe fir a intrat organizația pentru protecția animalelor Kola Kariola, luând câinele în grija sa și aducându-l la București.

„Ați văzut filmarea, știți povestea…ați urlat, ați plâns, ați blestemat…acum e cazul să trecem la fapte! Așa cum probabil știți, pittbull-ul din Buteni ajunge mâine la București unde va sta în grija lui Robert Munteanu (dresorul care a făcut minuni cu mulți căței) până va fi gata pentru adopție”, se arată pe pagina de Facebook a asociației respective.

ONG-ul Kola Kariola îi aparține lui Marius Chirca, un apropiat de-al Oanei Zăvoranu.

ionel-stepanpitbull

Vezi și Atac fără precedent la Traian Băsescu: „Câți oameni a putut să distrugă forma asta de viață!”

Denunț uimitor: șpagă de un MILION de euro pentru un procuror

Scandal de corupție! DNA pe punctul să confiște ambasada SUA

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.