sursa foto:  observator.tv

Dezvăluirea care aruncă-n aer cazul Caracal! Poliția, implicată?! Violul, șters de la dosar

O dezvăluire uluitoare dinamitează cazul Caracal! Familia Dincă ar fi fost implicată într-un viol.

Concret, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, Dan, ar fi participat la un viol în grup. Acesta ar fi fost scăpat chiar de tatăl său, Gheorghe.

Localnicii susțin că Gheorghe Dincă l-ar fi ajutat pe Dan Dincă să scape de acuzațiile de viol cu ajutorul „prietenilor săi polițiști”.

„Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti. Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile”, a povestit una dintre vecinele familiei Dincă, conform Adevărul.

Sursa citată precizează că mărturia femeii este susţinută chiar şi de Victor Mieilă, poreclit Vică, unul dintre apropiaţii lui Gheorghe Dincă.

„A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”, a declarat Mieilă.

Vezi și

Lovitură pentru polițiști! Ordinul ministrului de Interne a fost publicat în Monitorul Ofical

Vești pentru mii de șoferi! Unde vă puteți contesta amenzile primite – Măsură adoptată de Senat

Adio ‘execuțiilor’ din Poliție? Propunerea care desființează jocurile din MAI

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare