sursa foto:  playtech.ro

Diana Șoșoacă: ‘Liviu Dragnea a devenit patriot peste noapte!’

Înainte ca Liviu Dragnea să facă marele anunț, că va sprijini partidul Alianța Pentru Patrie, Diana Șoșoacă, senator independent, a lansat acuzații grave. 

„Discursul lui Dragnea a ajuns naționalist/patriot peste noapte și seamănă foarte mult cu ideile care eu și ceilalți patrioți le aducem în prim plan de ani și ani de zile.”, afirmă Diana Șoșoacă.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, prospăt ieșit din închisoare, a anunţat că „patru „oameni obişnuiţi  în colaborare cu fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, unul dintre apropiaţii săi, au pus bazele unui nou partid politic, denumit Alianţa pentru Patrie, al cărui principal obiectiv este bunăstarea românilor, el fiind animat de patriotism economic.”

Diana Șoșoacă îl numește voalat pe Liviu Dragnea pușcăriaș, în același timp consideră că discursul naționalist al fostului lider socialist nu va coaliza adevărații naționaliști din România, nici măcar pe cei din PSD.

”Și cu el(nr. Liviu Dragnea) și fără el PSD tot la 30% rămâne, să fim serioși. Să ne aducem aminte că a avut vreo trei guverne și doar pe cel al lui Dăncilă l-a negat, în rest lea cam schimbat pe toate. Mai mult, din ce observ, discursul lui a devenit nationalist și seamănă foarte mult cu ideile pe care atât eu cât și echipa mea, și ceilalți patrioți le aducem în prim plan de vreun an și jumătate. Da. Dacă ne-ați fi urmărit dinainte ați fi văzut că le avem de ani și ani de zile.

Noi suntem profesioniști. Politicienii au distrus România. Dar se pare că domnul Dragnea ne-a urmărit foarte mult din închisoare. Nu cred că a ascultat numai Radio Romantic. Radio Romantic asculta numai ca să se liniștească noaptea și să adoarmă, dar ne-a ascultat discursul. Vreau să îi amintesc domnului Dragnea, cu tot respectul, și cu toată înțelegerea pe care pot să o manifest față de un om care a fost închis pe drept sau pe nedrept. Asta vedem ce se va întâmpla la CEDO. Nu poți să devii nationalist peste noapte și un discurs de acest gen nu va coaliza adevărații naționaliști din România, nici măcar pe cei din PSD.”, a declarat Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

Citește și:

Liviu Dragnea a cedat la insistențele lui Codrin Ștefănescu! ‘Mi-a zis că simte nevoia’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare