sursa foto:  romaniatv.net

Liviu Dragnea a cedat la insistențele lui Codrin Ștefănescu! ‘Mi-a zis că simte nevoia’

Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, duminică seara, că va sprijini apariția noului partid al lui Codrin Ștefănescu, Alianța pentru Patrie.

Dragnea a precizat că nu este partidul său și că îl va susține, la insistențele lui Codrin Ștefănescu.

Prin octombrie, Codrin mi-a zis că simte nevoia să sprijine apariția unui nou partid care să nu fie măcinat de compromisuri interne, de tot felul de interese împletite care până la urmă distrug un partid sau îl lasă la 20% acolo unde trebuie să fie. Și i-am spus că îl voi sprijini cu toată experiența mea.

Și a găsit mai mulți prieteni de-ai lui, patru oameni obișnuiți, dar cu curaj, care au devenit membri fondatori la acest partid, Codrin neimplicându-se de la început la înființarea lui, ca să nu se blocheze. Partidul s-a înființat, se numește Alianța pentru Patrie (…)

Nu este un partid xenofob, anti-european, dar noi ca să putem spera că această țară să ajungă unde trebuie acest partid trebuie să facă un program de guvernare, care să se bazeze în primul rând pe folosirea resursei naturale, umane, de inteligență”, a declarat, la Realitatea PLUS, Liviu Dragnea.

Partidul s-a înființat!

Se numește ALIANȚA PENTRU PATRIE.
Site-ul partidului s-a lansat https://app-romania.ro, se precizează pe Facebook-ul APP.

Vezi și

Ludovic Orban, pentru Bugetul.ro, despre o posibilă amânare a Congresului PNL, după ce rata de infectare, în Capitală, a ajuns la 2,44 la mie: ‘Greu de luat o astfel de decizie’

EXCLUSIV Ludovic Orban, după ce Klaus Iohannis a declarat că golful nu este un sport exclusivist: ‘Eu nu joc golf’

Avem dovada! Clotilde Armand a mințit!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare