sursa foto:  tribuna.ro

Din lider sindical direct în Guvern! Cine este personajul – venituri impresionante

Se spune că sindicatele ar trebui să-i reprezinte pe oameni, dar, deseori, persoanele care le conduc își văd propriile interese. Personajul despre care scriem în articolul de față a ajuns din lider sindical direct în Guvern.

În luna ianuarie, premierul Sorin Grindeanu îl numea în funcția de secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social pe Marius Sepi, fost președinte SANITAS Alba și prim-vicepreședinte SANITAS România, precum și fost președinte CNSLR – Frăția Alba.

Și în prezent, Sepi ocupă aceeași funcție. În anul 2016, secretarul de stat era unul dintre liderii de sindicat plătiți cel mai bine. Grație posturilor deținute în cadrul sindicatelor, el a avut un venit anual de 199.783 de lei, conform declarației de avere. Asta înseamnă că Marius Sepi, ca lider sindical, a câștigat 16.648 de lei pe lună, undeva la 3.500 de euro.

Potrivit documentului citat, familia Sepi deține patru imobile: o casă de locuit, în Adunații Copăceni, și trei apartamente, unul în Sebeș și două în București.

Pe numele său, Marius Sepi are și două terenuri agricole: unul de 8.500 mp, în Niculești, județul Dâmbovița, și altul de 1.500 mp, în Ciugud, județul Alba.

În bănci, familia Sepi are circa 60.000 de lei. De asemenea, aceasta are și datorii. Creditele membrilor familiei Sepi se ridică la 91.000 de euro și peste 200.000 de lei.

Conform declarației de avere, Marius Sepi a împrumut societatea unde este acționar – SEPIFAM OIL SRL, cu 90.000 de lei.

Vezi și Stela Popescu s-a gândit și la asta! Cât de bogată era artista și pe cine a desemnat drept moștenitori

Lovitură pentru mii de pensionari! Din ce motiv STATUL le cere banii înapoi

Judecătorii au decis: Va MURI compania care a CREAT peste 85% din rețeaua de conducte de gaze din România!

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.