DNA a făcut prăpăd! A lovit în Parlamentul României, în Poliția Română, dar și-n SRI

Direcția Națională Anticorupție a făcut bilanțul lunilor de vară. Potirvit DNA, au fost condamnați 138 de inculpați, cu hotărâri definitive, iar printre aceștia sunt și câțiva grei.

Astfel, DNA informează că au fost condamnați doi deputați, un prefect de județ, un primar de municipiu, un judecător, un ofițer de poliție și unul din SRI.

„În lunile iunie, iulie și august 2020, în dosarele de corupție instrumentate de D.N.A. au fost condamnați 138 de inculpați prin 59 de hotărâri judecătorești definitive, iar între cei condamnați definitiv figurează persoane care, la data faptelor, aveau următoarele funcții:

Deputat în Parlamentul României (2 deputați), prefect de județ, președinte de consiliu județean, primar de municipiu, judecător de judecătorie, ofițer S.R.I., ofițer de poliție, director Ministerul Tineretului și Sportului, avocat, director Oficiul de Cadastru județean, director regional A.F.I.R., director Casă de Sănătate județeană, etc.

Pedepsele dispuse de judecători față de cei 138 de inculpați variază între 11 ani închisoare și 7 luni cu amânarea aplicării pedepsei.”, informează DNA.

Vezi și

Mega-scandal! Costel Alexe, ministrul Mediului, acuzat de ‘plagiat grosolan’

Horă între un candidat PNL, un fost șef ‘Doi și-un sfert’ și cumetrii lui Emi Pian! Legături-dinamită

EXCLUSIV Controverse în privința transformării medicilor veterinari în polițiști: ‘Mi se pare o lipsă de respect față de polițiștii care au făcut o școală’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare