sursa foto:  spynews.ro

DNA Timisoara face noi percheziții

Perchezitii ale procurorilor DNA Timisoara si ale ofiterilor DGA intr-un amplu dosar de coruptie.

Oamenii legii au descins la sediul PSD Arad, la sediul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, dar si in casele mai multor suspecti. In ancheta sunt vizati si 3 parlamentari.

Au fost facute nu mai putin de 15 perchezitii, luni dimineata, intr-un dosar de luare/dare de mita si trafic de influenta.

Dosarul are legatura cu spagile care s-ar fi dat la DRDP Timisoara pentru masluirea greutatii camioanelor de marfa care treceau in Ungaria prin punctul Nadlac 2.

Ancheta a inceput in urma cu 9 luni. Ofiterii anticoruptie au aflat ca pentru a trece cu vederea greutatea reala a camionelor, se plateau spagi intre 50 si 100 de euro angajatilor DRDP Timisoara, miza fiind plata unor taxe mai mici de catre transportatori. De asemenea, se presupune ca mai multi politicieni interveneau pentru ca anumite camioane sa nu fie cantarite, iar banii ar fi fost folositi in interesul PSD Arad.

Cei trei parlamentari vizati de ancheta DNA sunt Florin Tripa, deputat PSD de Arad, Dorel Caprar, deputat PSD de Arad si Ioan Chisalita, senator PSD de Caras Severin, informeaza opiniatimisoarei.

Vezi și:Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

Traian Băsescu ‘îi dă o mână de ajutor’ lui Ludovic Orban! Ce ar fi făcut în privința creșterii pensiilor

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare