sursa foto:  Facebook

Doctorul Vlad Ciurea îi somează pe români să spună rugăciunea care le vindecă trupurile. Toată lumea o cunoaște

Vlad Ciurea este unul dintre cei mai respectați doctori din țara noastră, sfaturile sale în privința sănătății fiind extrem de utile pentru toți românii. Recent, medicul a vorbit despre legătura dintre credință și sănătate. Cu acest prilej, el a dezvăluit care este cea mai indicată rugăciune pentru purificarea organismului. 

Neurochirurgul Vlad Ciurea este renumit pentru sfaturile pe care le dă românilor în privința sănătății. Celebrul doctor nu ratează nicio ocazie pentru a dezvălui diverse secrete medicale pentru o viață liniștită și lipsită de boli.

(VEZI ȘI: CURS a lansat primul sondaj național privind starea de sănătate a românilor)

Vlad Ciurea a dezvăluit care este rugăciunea ce purifică organismul

Potrivit medicului Vlad Ciurea, rugăciunile au un efect puternic asupra creierului și organismului uman. În cartea sa intitulată „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor”, medicul explică ce se întâmplă în organism atunci când rostim rugăciunea Tatăl Nostru, fiecare frază a sa semnificând ceva și având un efect benefic asupra noastră.

„Tatăl Nostru carele eşti în ceruri, deschide glanda pituitară, hipofiza, cea mai înaltă glandă a organismului, legată de lumină, cea care dă semnalul de pornire a întregului organism;

Sfințească-se-n numele Tău, deschide glanda pineală, numită epifiză;

Vie împărăţia Ta, deschide glanda tiroidă, intră în funcție metabolismul ca o locomotivă;

Facă-se voia Ta, precum în Cer aşa şi pe pământ, deschide timusul, poziționat în faţă, acesta pornind activitatea inimii;

Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi, deschide glandele denumite gonade, motorul fizic al organismului;

Şi iartă-ne nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri, deschide glandele suprarenale, deci elementul emoțional, elementul de funcționare intenție a organismului;

Şi nu ne duce pe noi în ispită, deschide anumite celule profunde în organismul uman;

Şi ne izbăveşte de cel Rău, ne întoarcem la nivelul unei glande anterioare, care este timusul”, se arată în cartea neurochirurgului Vlad Ciurea.

Ce legătură există între rugăciune și creierul uman

Potrivit doctorului Vlad Ciurea, dacă în urmă cu câteva sute de ani nu erau luate în considerare legăturile dintre sistemul endocrin și divinitate, cum sunt dovedite prin funcționarea glandelor endocrine.

În cartea „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor”, neurochirurgul Vlad Ciurea explică foarte clar că prezența lui Dumnezeu în corpul uman este relevată prin serotonină, care mai este numită și molecula credinței. Aceasta conține anumiți transmițători chimici cu rol de producere a fericirii mistice și a extazului.

„Există centri din creier conectați la Divinitate, la credințâ, care se pun în mai ales în partea anterioarâ a frunții când are loc rugâciuneâ. În afară de sistemul nervos, şi glandele endocrine sunt legate de activitatea de credinţâ.

S-a descoperit că în cortex, o porțiune din creier care este deasupra şi în zona mai ales stângă parietală, se află „centrul credinței în Dumnezeu”. S-a discutat şi pe baza unei aparaturi de tip RMN funcţional şi EEG-uri repetate, constatându-se că există un punct al lui Dumnezeu” (God Spot) în creierul uman”, se mai arată în cartea doctorului Ciurea.

(NU RATA: Faimoasele sucuri Frutti Fresh, pe care românii le devorează, conțin multe ingrediente care pot afecta sănătatea consumatorului)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare