sursa foto:  graiulsalajului.ro

Document. Decizia care poate produce un cutremur în sistemul de pensii! Un fost agent de poliție ia acum o pensie la nivelul unui șef al Poliției Capitalei

O decizie a Tribunalului Hunedoara poate produce un adevărat cutremur în sistemul românesc de pensii.

Sindicatul „Diamantul” anunță o victorie în instanță pentru un agent de poliție, care a ajuns să încaseze o pensie de 8.752 de lei, după indexare 9.274 brut, în urma unei decizii a magistraților.

Salariul de funcție, trecut în decizia inițială, era de 533 de lei. După hotărârea magistraților hunedoreni, acesta a fost majorat la 1.450 de lei, în conformitate cu H.G. nr. 1/2017.

Decizie fantastica emisa de Casa de Pensii pentru un agent de politie pensionat de la IPJ Hunedoara, in 2016!

Pensie 8752 lei ( cam nivelul unui sef de sector DGPMB / sef de serviciu). Dupa indexare, 9274 lei brut.

Dupa ce tribunalul i-a admis actiunea introdusa pentru actualizarea pensiei in raport de prevederile HG 1/2017.

Se datoreaza recalcularii rubricii „salariu/solda de functie” in decizia de pensie. Salariul de functie, trecut in decizia initiala 533 lei, a fost majorat la 1450 lei (HG 1/2017).

Asta este impactul urias al unei teorii pe care am elaborat-o in 2017, in furca, pentru politisti activi si pentru pensionarii MAI.

Asta explica si indarjirea fenomenala cu care triada Dimofte-Grecu-Tatu ( triumviratul negru de la DGF-DGJ) au facut din 2017-incoace, tot ce le-a stat in putere, jucand mult mai murdar decat va puteti voi imagina, sa impiedice dovedirea teoriei mele.

Trebuie sa-i multumesc lui Claudiu Ionescu care a avut si are un rol extraordinar in lupta ( care inca nu s-a terminat) de dovedire a acestei teorii. Dupa ce o perioada a fost capsoman si nu imi dadea crezare, azi a devenit un vector care imprastie teorie, modele, indemnuri la batalie pentru pensionari, asa cum imprastie DGF neadevaruri si teorii inselatoare in randul si prin intermediul structurilor pe care le controleaza dictatorial ( financiar, juridic, relatii cu publicul, Casa de Pensii MAI). Modul in care el se implica imi da mie posibilitatea sa stau ferit oarecum de asaltul pensionarilor si sa pot studia in continuare, ca sa gasesc antidot la toate minciunile DGF si sa castigam toti, politisti activi si pensionari.

Va repet ce am spus de mai multe ori. Pentru pensionari e mai usor sa castige datorita faptului ca in decizia de pensie si in fisa de pensie se trec, negru pe alb, salarii/solde de functie de 533 lei, 573, lei (agenti), 878 lei, 928 lei (ofiteri).
Activii vor fi ajutati enorm de solutiile favorabile date celor iesiti la pensie.

La activi, DGF opune o teorie mai stufoasa, mai sofisticata care ramane falsa dar este mult mai greu pentru judecatori sa evadeze din minciunile lor. Cei mai multi abandoneaza, se predau si ajung sa dea copy-paste din minciunile DGF-DGJ.

Da. Este o decizie de pensie provizorie a CSP, obtinuta in urma unei sentinte de tribunal care poate fi pusa in executare, chiar daca se declara apel de CSP MAI. Pana la finalizarea apelului, agentul pensionat va primi, luna de luna, pensia recalculata prin raportare la un salariu de functie de 1450 lei.

Ea e fantastica pentru ca este o decizie CSP in care vedem cu ochii nostri, clar, ce inseamna saltul de la salariul de functie de „533 lei”, la „1450 lei”.

Le multumesc celor care au crezut in mine, in teoriile mele si care se lupta neobositi sa le dovedeasca in instanta. Restul, sa fiti sanatosi! Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in gura.

Emil Pascut

PS: Aviz pensionarilor! E o lupta care necesita inteligenta si experienta juridica, nu muschi. Adversarii sunt grei si perversi. Nu va bagati singuri ca va prindeti urechile. Cautati avocati competenti. Lasati calicia deoparte, pentru ca miza e foarte mare (aproape dublarea pensiei) si merita sa cheltuiti niste bani ca sa va maximizati efortul. Am un fost sef serviciu financiar de ipj care nu mi-a ascultat recomandarile, s-a crezut buricul pamantului, s-a dus singur in instanta si a pierdut actiunea pe actualizarea pensiei inca de la fond. Aroganta se plateste scump. Chiar daca aveti o diploma de drept, e o hartie care nu inseamna nimic, fara educatie si experienta reala in instanta. Sunt multi cu diplome universitare si care nu stiu sa scrie corect gramatical. Fiti realisti, fiti eficienti!”, anunță sindicaliștii.

Vezi și Alertă pentru Guvern: Pensionarii MAI care dețin puterea în Transelectrica! Contracte pentru Sebastian Ghiță și pentru baronul PSD, Niculae Bădălău

Marea bombă din așa-zisul proiect de lege al Jandarmeriei Române: Adio proteste de tip #Rezist! Ar putea fi interzisă acordarea avizului favorabil pentru mai mult de 3 zile

Ludovic Orban și oamenii lui, tot mai marginalizați în partid. Cum își pierde PNL proprii candidați în favoarea altui partid

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare