sursa foto:  realitateaoltului.ro

Documente. Execuție petrecută azi în Poliție! ‘Vor împuternici un om de casă, o slugă care să execute întocmai și la timp tot ce i se cere’

Comisarul-șef Cristian Ghica a fost destituit din funcția de șef al Serviciului de Poliție Centrul Vechi. Documentele au fost semnate chiar de comisarul-șef Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, cu care se află în proces.

De-a lungul timpului, Ghica a scos la iveală mai multe fapte reprobabile petrecute în Poliția Capitalei. Totul a început în toamna anului trecut, când a dezvăluit că anumiți patroni din Centrul Vechi sunt protejați de șefii Poliției Române.

Vezi și EXCLUSIV Dezvăluiri din interiorul Poliției! ‘Document secret falsificat’ – Acuzații grave aduse unui șef

Recent, el a dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că șeful Poliției Sector 3, comisarul-șef Gabriel Șchiopu, a falsificat un document secret. După cum am dezvăluit astăzi, cazul despre care ne-a povestit Cristian Ghica a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Vezi și EXCLUSIV Deranj mare în Ministerul de Interne! Plângerea făcută de Poliția Capitalei pe numele șefului Poliției Sector 3 a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul București

Tot în cadrul interviului pe care mi l-a oferit recent, Cristian Ghica mi-a declarat: „Sunt în proces cu toți practic, pentru că m-am trezit să fiu oaia neagră, care merge împotriva curentului și atunci încearcă, atât pe canale interne, cât și externe, să mă execute. Dar să sperăm că nu vor reuși.

La un moment dat, însă, cred că voi fi destituit. La un moment dat, adică foarte curând, pentru că au reușit să mă găsească vinovat de tot felul de stupizenii, de la încălcarea Constituției… Ceva de competența Curții Constituționale. E de noaptea minții”.

Vezi și EXCLUSIV Execuție în Poliție? ‘Pentru că m-am trezit să fiu oaia neagră, care merge împotriva curentului’

Cristian Ghica, azi: „Au reușit!”

Ei bine, astăzi comisarul-șef Cristian Ghica a fost destituit din funcția de șef al Serviciului Poliție Centrul Vechi. Totodată, pe o perioadă de trei luni, i se va diminua salariul de bază cu 10%.

„Au reușit!
Acum 6 luni am început să public ilegalitățile de la Poliția Capitalei.

Am semnalat înțelegeri frauduloase ale conducerii D.G.P.M.B. cu unii dintre patronii din Centrul Vechi, intervenții pentru a stopa sancționarea anumitor societăți comerciale, am arătat că detașarea mea la Secția 7 avea ca unic scop eliminarea mea dintr-un loc unde deranjam, iar „profesioniștii” din poliție nu își puteau face jocurile.

Am continuat prin a indica puroiul dintr-o poliție condusă ilegal de niste doctori, am sesizat public posibile infracțiuni comise de polițiști cu funcții de conducere, am semnalat incompetența, slugărnicia și lipsa de reacție legală a celor „desemnați” în funcții.

Practic, am strigat la cei care puteau schimba ceva, înainte de a fi prea târziu. A devenit târziu pentru cei de la Onești, pentru băiețelul de 7 ani găsit mort după luni de zile și cine știe pentru câți alții…

Astăzi, dottore Berechet mi-a transmis primele două sancțiuni: diminuarea salariului pe 3 luni și, bineînțeles, destituirea din funcția de șef al Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi.

Șase luni le-a luat ” profesioniștilor” să elibereze locul de pe care îi deranjam.

Acum au reușit! Vor împuternici un om de casă, o slugă care să execute întocmai și la timp tot ce i se cere. Practic, au dezlegare la…orice!
Siguranță și încredere? 😂😂😂”, anunță comisarul-șef Cristian Ghica.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare