sursa foto:  defenseromania.ro

Doliu în comunitatea românească din Ucraina! Tânărul Mihai Matei a fost ucis de armata lui Vladimir Putin

Comunitatea românească din Bucovina de Nord este îndoliată! Încă un militar etnic român a fost ucis de armata invadatoare a lui Vladimir Putin.

„Doliu în comuna românească Boian – în luptele cu invadatorii a fost omorât tânărul Mihai Matei . Bucovina îşi ia rămas bun încă de la 4 militari ucişi în groaznicul război”, transmite publicația Zorile Bucovinei.

Conform sursei citate, în fiecare zi, Bucovina îşi îngroapă pe rând fiii ucişi de criminali! Câte 2, 4, 6,7… O tragedie naţională. Alţii sunt vânaţi peste tot- şi români, şi ucraineni etc, de lucrătorii locali ale organelor respective ca să fie recrutaţi, , cu toate că funcţionarii Ministerului Apărării interzic acest lucru, cei de la comisariatele militare nu ţin cont de nimic, nici de faptul că sunt bolnavi sau invalizi. Lumea vorbeşte că fărdelegile, corupţia continuă să domnească aici.

În comuna românească Boian din Noua Suliţă e doliu. Aripa neagră a morţii l-a răpit pe tânărul militar Mihai Matei, ucis mişeleşte de invadatorii ruşi.. „Din partea comitetului executiv și a primarului Aurel BABII exprimăm sincere condoleanțe familiei îndoliate și greu încercate!”, scrie publicația Zorile Bucovinei.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare