sursa foto:  realitateaoltului.ro

Doliu în Poliția Română! Un șef de post a murit, după ce s-a infectat cu Covid-19

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț anunță decesul agentului-șef de poliție Croitoriu Benoni, fost șef al Postului de Poliție Gherăiești.

Benoni s-a infectat cu SARS-CoV-2 la începutul lunii martie și a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

Croitoriu Benoni avea 55 de ani.

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț deplânge stingerea fulgerătoare din viață a colegului nostru, agent șef de poliție Croitoriu Benoni, care la 55 de ani a pierdut lupta cu noul coronavirus.

În această dimineață, polițistul s-a stins la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, după o luptă acerbă pentru viaţă, pornită de la începutul lunii martie.

Agentul de poliție Croitoriu Benoni își desfășura activitatea în cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, fiind șef al Postului de Poliție Gherăiești din anul 2014.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită”, transmite Poliţia Neamţ.

Vezi și

EXCLUSIV Octav Bjoza reacționează la acuzațiile lui Florin Cîțu: ‘Fals grosolan! N-am avut niciodată ceva împotriva vreunei etnii!’

Solicitare urgentă către Ludovic Orban și Florin Cîțu! Parlamentari AUR, PNL, PSD și societatea civilă cer repunerea în funcție a lui Octav Bjoza

Adio pensionare mai devreme! Cine sunt salariații care ar fi putut beneficia de această măsură respinsă definitiv de Parlament

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare