sursa foto:  ciao.ro

Dr. Monica Pop: ‘Cine plătește pentru românii contaminați, victimele măștilor proaste?! DNA, nimic?!’

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, a reacționat dur pe pagina sa de Facebook cu privire la măștile neconforme cumpărate de români.

 

„Achiziţia de măşti neconforme = Zărdărnicirea combaterii bolilor!!

Răspundere, amenzi? DNA?! Nimic??!!!

Da, s-a recunoscut că au fost neconforme! Şi?! Nu e nimeni vinovat?!! Se doreşte muşamalizarea acestui act, indubitabil responsabil de mii de infectări?!

Tot oamenii sunt vinovaţi?! Tot ei acuzaţi mereu! Cei care au achiziţionat măştile neconforme, purtate inutil, nu??!!

Nimeni??!! „Vinovate” sunt doar: şcolile, teatrele, pieţele, biserica etc. Măştile neconforme, de departe cele mai periculoase, nu! E normal aşa?!

Românii au plătit de 2 ori măștile: o dată din bugetul țării, banii lor (noştri) și când le cumpără, cu banii lor.

S-a recunoscut că o parte (multe de tot) din măştile achiziţionate de statul român sunt (au fost) neconforme. Deci, purtate degeaba! Deci, s-au îmbolnăvit mulţi din cei neprotejaţi de ele deşi ei le-au au purtat corect şi au avut toată bunăvoința!

Tot oamenii sunt vinovaţi şi pentru asta?! Dl min. al Economiei, întrebat de media, recunoaşte lipsa de conformitate a unor măști şi răspunde că vor fi inscripţionate ca obiecte care „acoperă nasul şi gura” !!!!! Nu creeeed!

Pe stradă – numai oameni cu mască, nu am văzut nici măcar unul fără! Câți din ei le poartă pe cele neconforme (luate din bănuții proprii, şi aşa atât de puţini în pandemie)???!!!

Câte victime a făcut acest act???!!! Cum e posibil??!! Uite că e! În văzul lumii! Dar… tăcereee! Că… E de aur!

Nimic! Nici oamenii, nici medicii, nimeni din cei care pledează pentru purtarea măştii (f.f. corect, de altfel)! Deşi ştiu că au fost mulţi infectaţi pentru că au purtat măşti care nu fac protecţie corectă, nu au spus nimic!!!

Deşi ştie oricine că e unul din motivele numărului mare de infectaţi! În accepţiunea „lor” sunt vinovate numai teatrele, școala, terasele, biserica, pieţele, toate locurile dorite de români! Doar măștile neconforme, nu!”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina de Facebook.

Citește și:

‘Fără penali’? USR-PLUS vrea să-l trimită în Parlament pe fratele unui condamnat pentru proxenetism

Vești bune de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS): Analizele și investigațiile medicale, decontate de stat oriunde în țară

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare