sursa foto:  medichub.ro

Dr. Monica Pop: Orice fel de vaccinat se poate infecta! Klaus Iohannis e dezinformat. Asta cu vaccinați-vă, nu-i adevărat!

Doctorul Monica Pop a făcut o serie de declarații joi, în contextul în care președintele Klaus Iohannis și autoritățile decidente le cer românilor să se vaccineze.

Monica Pop a declarat că și persoanele vaccinate se pot infecta. Mai mult, subliniază Pop, persoanele nevaccinate transmit boala la fel ca acelea nevaccinate.

De asemenea, Monica Pop a precizat că nu crede că Klaus Iohannis vrea să facă rău, doar că șeful statului e dezinformat.

Orice fel de vaccinat se poate infecta. Ei spun un lucru care nu-i adevărat, că acela vaccinat transmite mai puțin. Nu-i adevărat, transmite la fel!

Ei nu se deosebesc ca atitudine profilactică de vaccinați. O doamnă doctor a spus foarte clar că vaccinul nu are nicio legătură cu tulpina Delta.

Părerea mea e că domnul președinte e dezinformat, nu cred că vrea să facă rău. Asta cu vaccinați-vă, nu-i adevărat!”, a declarat, la B1 TV, Monica Pop.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare