sursa foto:  digifm.ro

Dumitru Coarnă, o primă reacție după propunerea de excludere din PSD: ‘Am folosit diplomația și mesajul nostru era să evităm războiul. O să rămân independent, dacă voi exclus’

Deputatul Dumitru Coarnă a declarat că a fost surprins de anunţul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, potrivit căruia va propune excluderea sa din Partidul Social Democrat. 

Propunerea dumnealui o respect, dacă aceasta este dorinţa dumnealui sau a partidului. M-a luat prin surprindere şi pe mine acest lucru. Eu nu am nicio problemă dacă PSD doreşte să mă excludă, domnul Ciolacu. Foarte bine. Respect decizia. Chiar m-a luat prin surprindere. O să rămân independent, dacă voi exclus. Nu am niciun proiect, nu am discutat cu nimeni”, a declarat Dumitru Coarnă, joi pentru News.ro.

Întrebat de News.ro despre motivul audienţei pe care a avut-o împreună cu alţi trei parlamentari la ambasadorul Rusiei Valery Kuzmin, deputatul Dumitru Coarnă a explicat că a fost folosită democraţia, iar mesajul era de a încerca să fie evitat un război.

Am folosit diplomaţia şi mesajul nostru era să evităm războiul. Mesajul nostru funcţionează în acelaşi spirit al valorilor euroatlantice”, a completat Coarnă.

Dumitru Coarnă a făcut parte dintr-un grup de patru parlamentari care s-au întâlnit miercuri cu ambasadorul Federaţiei Ruse, Valery Kuzmin, pe tema Memoriului privind Neutralitatea României, Pacea de la Bucureşti. Din delegaţie au mai făcut parte senatorul Diana Iovanovici-Şoşoacă şi deputaţii Mihai Lasca şi Francisc Tobă.

Vezi și: Diana Șoșoacă, Dumitru Coarnă și Tobă, parlamentarul înscris în partidul lui Dragnea, s-au întânit cu omul lui Vladimir Putin din România

Ce a transmis Marcel Ciolacu:

Vezi și Se agită apele în PSD! Dumitru Coarnă va fi dat afară din partid. Marcel Ciolacu: ‘Acțiunile lui sunt total contrare viziunii PSD despre democrație, libertate și drepturile fundamentale’

„Voi propune excluderea domnului deputat Dumitru Coarnă din Partidul Social Democrat, în prima ședință a conducerii partidului.

Acțiunile domnului Coarnă sunt total contrare viziunii PSD despre democrație, libertate și drepturile fundamentale.
PSD este un partid pro-european, care a avut un rol decisiv în aderarea României la Uniunea Europeană și NATO și care condamnă ferm agresiunea armată a Ucrainei de către Federația Rusă”, a scris Marcel Ciolacu, joi, pe pagina sa de Facebook.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare