sursa foto:  national.ro

După ce a fost destituit și repus în funcție la ordinul șefului IGPR, polițistul care a fost sunat de Ludovic Orban a plecat: ‘Niciun compromis. Mulțumesc domnului ministru Vela’

Președintele executiv al SNPR Decus Timiș, Valer Kovacs, cel care a dezvăluit planul de amenzi din perioada stării de urgență, a plecat din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

După ce a fost destituit de conducerea IPJ Timiș și repus în funcție la ordinul șefului IGPR, Valer Kovacs a decis să se transfere la Brigada Autostrăzi a Poliției Române, departe, după cum el însuși spune, de IPJ Timiș.

Șeful executiv al SNPR Decus Timiș a ținut să-i mulțumească ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, „pentru aprobarea fondurilor necesare reabilitării poligonului de tragere în luna ianuarie, în urma demersului scris făcut de mine în luna decembrie 2019”.

Vezi și EXCLUSIV Avem dovada. Abuz al Poliției în plină stare de urgență

„Astăzi a fost ultima mea zi de serviciu in cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
Astăzi mi-am făcut fișa de lichidare dupa o lungă perioadă de activitate cu bune și cu rele.
Astăzi am avut placerea de a vedea la plecarea mea din Inspectorat că au început lucrările de reabilitare a controversatului poligon de tragere din curtea instituției.
Astăzi am avut placerea de a da mâna cu câțiva colegi care m-au felicitat pentru curajul meu „nebun” în calitate de sindicalist, într-o perioadă critică, care a dus și la o destituire de 8 zile din Poliția Română.
Astăzi mi-a fost aprobat raportul de mutare la brigada autostrăzi, în operativ, departe de Inspectorat.
Va asigur că nu am făcut nici un compromis cu nimeni referitor la mutare.
” Biroul” meu va fi in stradă, într-o funcție de execuție, pe un salariu de agent, în linia 1 alături de colegi unde voi servi patria cu onoare, atât iarna cât și vara, pe ploaie și pe ninsoare, fără alte interese.
Oare de ce nu înțeleg oamenii (șefii) că la plecare, nu luăm nimic cu noi?! Rămân în urma noastră doar amintiri și lucrurile bune făcute pentru colegii noștri, pentru generațiile viitoare.
Vreau să mulțumesc Sindicatului Snpr Decus pentru tot sprijinul acordat, vreau să mulțumesc domnului avocat Florin Kovacs pentru tot, vreau să mulțumesc presei libere din Romania care mi-a prezentat cazul destituirii mele abuzive, în perioada 13.05- 21.05.2020, vreau sa va mulțumesc vouă, tuturor celor care m-ați susținut chiar și cu mesaje de încurajare, celor care ați avut încredere în mine.
Mulțumesc domnului ministru de interne Marcel Vela pentru aprobarea fondurilor necesare reabilitării poligonului de tragere în luna ianuarie, în urma demersului scris făcut de mine în luna decembrie 2019.
Le mulțumesc și celor care au votat în consiliul de comandă pentru destituirea mea din poliție, va anunț ca nu sunt supărat pe nimeni.
Pe viitor voi rămâne același polițist corect indiferent de situație, voi avea aceleași principii si voi acționa pe cât posibil pe PREVENIRE.
Un polițist activ din linia 1,
Lider de sindicat DECUS
Cu demnitate și onoare
Agent șef de poliție,
Kovacs Valer”, a anunțat Kovacs.

Reamintim că, după ce a dezvăluit planul de amenzi din cadrul IPJ Timiș, din perioada stării de urgență, Valer Kovacs a fost sunat de premierul Ludovic Orban, care i-a spus că altul a fost ordinul dat de el, anume să se meargă pe prevenție, nu pe amendarea directă a cetățeanului.

Vezi și EXCLUSIV Avem dovada. Abuz al Poliției în plină stare de urgență

Mega-lovitură! Se pregătesc cele mai tari alianțe politice de până acum. Jocul din umbră făcut de partide

Investiție de milioane de euro în România! Frații ‘Dedeman’ nu se opresc

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare