carmen si klaus iohannis e1685968536370

sursa foto:  Facebook

După ce Carmen Iohannis a purtat bijuterii cu diamante, profesorii s-au dezlănțuit: Din salariul ei de 3 mii și ceva?!

Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, a participat sâmbătă, la Dusseldorf, la ceremonia în care președintele României, Klaus Iohannis, a primit Premiul Civic German din partea Fundației Civice Bad Harzburg.

La eveniment, în plină grevă a profesorilor, Carmen Iohannis a purtat bijuterii cu diamante. Mai exact, doamna Iohannis a purtat o ținută roz realizată de creatoarea de modă Maria Marinescu, rochia fiind accesorizată cu un colier și cu cercei cu diamante Malvensky, ținuta fiind apreciată de criticii de modă. Compania de bijuterii Malvesky a și postat, de altfel, mai multe fotografii cu soția președintelui purtând colierul și inelul alese pentru acest eveniment.

Vorbim despre un colier din aur alb de 18 Kt, cu diamante albe, cu un preț de catalog de 48.000 lei, și un inel din aur alb cu diamante albe care și acesta costă 12.500 lei, informează Adevarul.ro.

Profesorii s-au dezlănțuit: „Din salariul ei de 3 mii și ceva?!”

Colegii de breaslă ai lui Carmen Iohannis s-au dezlănțuit în comentarii: „Din vocație le-a plătit!”, „Salariul unui profesor pe-un an”, „Din salariul ei de 3 mii și ceva?! Nu creeeed…”, „Le-a avut uitate într-un sertar din lada de zestre… era într-una din cele șase case pe care nu le-a mai vizitat de mult”.

Acestea sunt doar câteva dintre zecile de comentarii pe care le-a adunat o postare dintr-un grup privat, „Învățământ Preuniversitar”, cu peste 50.000 membri. În alte comentarii s-a întrecut cu mult măsura, autorii mesajelor fiind însă avertizați că statutul de profesor îi obligă să se exprime civilizat și să păstreze decența.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare