După ce s-a văitat că mănâncă doar o supă pe zi, Ramona Strugariu (USR-PLUS) dă un răspuns șocant: ‘Am o indemnizație de 6.900 de euro. Mulțumesc pentru vot’

Ramona Strugariu, europarlamentar USR-PLUS, a postat pe pagina de socializare o imagine cu un colț de pâine și un bol de supă, susținând că aceasta este masa ei zilnică, atunci când o are.

După ce o utilizatoare a reacționat la postarea lui Strugariu și i-a spus că are 10.000 euro salariu, lunar, europarlamentarul PLUS a oferit un răspuns șocant. Ramona Strugariu a dezvăluit că are o indemnizație de 6.900 de euro.

Vezi și Scenariul care provoacă un cutremur în USR-PLUS: Dacian Cioloș, turnat de Dan Barna la DNA, pentru a-i face loc lui Drulă la alegerile prezidențiale

N-am salariu, doamnă. Am o indemnizație de 6900 de euro. Mulțumesc pentru vot.”, a fost reacția Ramonei Strugariu.

Ramona Strugariu: „Aşa arată pauza de prânz, atunci când o am – adică foarte rar”

Vezi și Fostul om al lui Nicușor Dan, acum în AUR, a răbufnit, în direct, la adresa USR-PLUS: Cum să te creadă, când tu ești în halul ăsta de ipocrit?

Deși câștigă mii de euro lunar, la Bruxelles, Ramona Strugariu susține că mănâncă doar o porție de supă cu pâine pe zi.

Mai mult, ea spune că nu își petrece viața prin restaurante de lux și în cine de fițe, la Bruxelles, așa cum se spune.

„Despre deputăție, între 2 şedințe. Aşa arată pauza de prânz, atunci când o am – adică foarte rar. Şi e cam singura masă a zilei, la mine. Zic fiindcă există oameni care cred că noi ne petrecem viața în întâlniri pe la restaurante de lux şi în cine de fițe, la Bruxelles. Nu e aşa”, spune Strugariu, pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu mâncare şi interior

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare