sursa foto:  Inquam Photos/George Călin

Fostul om al lui Nicușor Dan, acum în AUR, a răbufnit, în direct, la adresa USR-PLUS: Cum să te creadă, când tu ești în halul ăsta de ipocrit?

Antonio Andrusceac, fost membru fondator al USB, împreună cu Nicușor Dan, acum deputat AUR, a lansat un atac dur la adresa Ramonei Strugariu, europarlamentar USR-PLUS.

După ce Strugariu a pus pe Facebook o poză cu un colț de pâine și o porție, susținând că aceasta este singura pe masă a ei pe zi, Andrusceac a răfufnit în direct și o acuză de ipocrizie.

Vezi și Cine e omul lui Nicușor Dan din AUR – A fost membru fondator USB, USR, iar apoi a trecut la partidul lui George Simion

După aia se plâng că nu ies românii la vot! Pe bune? Păi, cum să te creadă, când tu ești în halul ăsta de ipocrit?”, a afirmat Andrusceac, la Realitatea PLUS.

Ramona Strugariu: „Aşa arată pauza de prânz, atunci când o am – adică foarte rar”

Deși câștigă mii de euro lunar, la Bruxelles, Ramona Strugariu susține că mănâncă doar o porție de supă cu pâine pe zi.

Mai mult, ea spune că nu își petrece viața prin restaurante de lux și în cine de fițe, la Bruxelles, așa cum se spune.

„Despre deputăție, între 2 şedințe. Aşa arată pauza de prânz, atunci când o am – adică foarte rar. Şi e cam singura masă a zilei, la mine. Zic fiindcă există oameni care cred că noi ne petrecem viața în întâlniri pe la restaurante de lux şi în cine de fițe, la Bruxelles. Nu e aşa”, spune Strugariu, pe Facebook.

Vezi și Scenariul care provoacă un cutremur în USR-PLUS: Dacian Cioloș, turnat de Dan Barna la DNA, pentru a-i face loc lui Drulă la alegerile prezidențiale

Ar putea fi o imagine cu mâncare şi interior

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare