sursa foto:  Inquam Photos/George Călin

După excluderea Dianei Șoșoacă, ies la iveală informații grele! S-ar fi încercat deturnarea AUR, pe model USR!

Marius Lulea, membru fondator AUR, aruncă o adevărată bombă în spațiul public, după excluderea Dianei Șoșoacă din partid.

Lulea dezvăluie că Șoșoacă a apărut cu doar două zile înainte de alegeri și că înțelegerea era ca ea să candideze pe listele AUR, dar nu să și rămână în partid.

Mai mult, Marius Lulea, care este și vicepreședinte AUR, susține că s-a încercat deturnarea partidului, după modelul înlăturării lui Nicușor Dan de la șefia USR.

Lulea spune că „experiența cu Nicușor Dan a fost utilă pentru AUR” și că doar PSD stă mai bine organizatoric dintre partidele din România.

„Unirea face Puterea! Noi stăm uniți, iar dezbinatorii nu își au locul în AUR!

Decizia BNC de excludere a senatoarei Diana Șoșoacă din AUR a fost una unanimă și s-a bazat pe indisciplina manifestată în interiorul și în exteriorul partidului. Mai mult decât atât, s-a încercat racolarea de oameni din interior și din filiale către o anumită formațiune extrasă din PSD, iar persoanele vizate au raportat la centru.

Când unii analiști spun că s-a cerut afară vin să le confirm acest lucru: s-a cerut afară din partid.
Senatoarea a apărut cu doar 2 zile înainte de alegeri și înțelegerea era de a candida pe listele AUR, nu de a rămâne în AUR. Nu am cunoscut-o înainte și nici nu mi-am dorit să dezvolt această cunoaștere, cercul meu de apropiați este de altă natură.

Dar musafirii vin, dar mai și pleacă, nu se urcă la masa omului.
Ca să fie clar pentru toată lumea: Diana Șoșoacă nu este nici o bună creștină, nici un patriot, nici un om care dorește binele acestei țări.

Ea este doar vicleană. Cei care mă știți cunoașteți faptul că spun lucrurilor pe nume și că îmi asum afirmațiile făcute. Noi nu putem construi țara asta pe minciună.

Diana Șoșoacă a venit în AUR nu ca să construiască ci tocmai invers, aș putea spune chiar că a fost trimisă la acel moment având în vedere că informația privind accesul în parlament era cunoscută în cercuri restrânse. Însă construcția partidului a fost gândită pentru astfel de situații și cumva i-a luat prin surprindere acest lucru.

Experiența cu Nicușor Dan a fost utilă pentru AUR, partid care organizatoric stă cu mult mai bine decât USR-PLUS și are oameni mai buni. Eu aș putea spune chiar că doar PSD stă organizatoric mai bine decât AUR, dar la ei nu există un lider autentic și partidul va scădea pe termen lung, ceea ce este bine deoarece nu au avut soluții timp de 31 de ani.”, povestește Marius Lulea, pe pagina de socializare.

Vezi și Cine e omul lui Nicușor Dan din AUR – A fost membru fondator USB, USR, iar apoi a trecut la partidul lui George Simion

Unul dintre oamenii care au pus bazele USB este parlamentar AUR

Antonio Andrusceac este unul dintre oamenii împreună cu care Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a pus bazele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB).

Același Andrusceac a fost membru fondator și al USR. După alegerile locale din 2016, Antonio Andrusceac a fost consilier local la Primăria Sectorului 4.

Absolvent de teologie, Antonio Andrusceac nu a mai avut o viziune comună cu actuala conducere a USR, fiind tras pe linie moartă de tabăra Barnistă.

În urma neînțelegerilor, în iulie 2020, Andrusceac a trecut la Alianța pentru Unirea Românilor. Bugetul.ro a anunțat, în exclusivitate, mutarea.

Decizia mea a venit în urma unor discuţii pe care le-am avut de multă vreme în ideea de a uni dreapta politicii româneşti, dar şi valorile creştine, credinţa în tradiţiile naţionale, familia şi libertatea pentru toţi”, a declarat Andrusceac, la acea vreme.

„Alianţa noastră e a tuturor românilor şi trebuie să fie opoziţia reală pe care românii nu au avut-o în ultimii 30 de ani ani. Din păcate, întotdeauna am fost forţaţi să alegem răul cel mai mic. De data asta, prin reprezentanţii AUR, prin românii dina fara sistemului care candidează putem, în sfîrşit, să alegem oameni care ne reprezintă”, spunea și George Simion, copreşedinte AUR.

La alegerile din 6 decembrie, Antonio Andrusceac a candidat la Camera Deputatilor, în Circumscripția nr. 4, Bacău.

Vezi și

Scroafa cu purcei, interzisă în curtea țăranilor? Guvernul Cîțu face o mutare controversată!

EXCLUSIV Răsturnare de situație în MAI! Lucian Bode aplică, de fapt, Legea lui Marcel Vela

E super veste pentru toți cei care caută un loc de muncă! În curând se vor face angajări masive la stat. Un nume greu din Coaliția de guvernare a făcut anunțul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare