sursa foto:  gov.ro

E finalizat! Raluca Turcan anunță că urmează să se schimbe Legea: ‘Vom intra cu el în ședința de Guvern’

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat astăzi că proiectul de lege privind interzicerea cumulului pensie-salariu pentru angajații din sistemul public a fost finalizat.

Potrivit Ralucăi Turcan, propunerea legislativă urmează să intre în perioada următoare în ședința de Guvern, pentru a fi adoptat.

El este finalizat. Am avut o perioadă în care am cules observații și posibile modificări și, cel mai probabil, în perioada următoare vom intra cu el în ședința de Guvern”, a declarat Turcan.

Fac mențiunea că vorbim despre un proiect de lege, care, ulterior, pleacă la Parlament și, dacă nu va avea forma ideală, va putea fi modificat în Parlament.

Însă, proiectul pe care ni-l asumăm în Guvern va reprezenta viziunea Guvernului cu privire la modul în care putem sprijini viața activă și după atingerea vârstei legale de pensionare și, de asemenea, care sunt condițiile pentru a putea lucra la stat, după atingerea vârstei legale de pensionare”, a completat șefa Muncii.

Vezi și Se pregătește tăierea pensiilor polițiștilor și angajaților din Armată, SRI și SPP? Răspunsul ministrului Raluca Turcan

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare