sursa foto:  epochtimes-romania.com

E oficial! Anunțul făcut de Monica Anisie! Începe mâine

Anunț important făcut de ministrul Educației, Monica Anisie! Șefa Educației a dezvăluit că s-au încheiat contractele pentru achiziția măștilor de protecție necesare în școli și licee, în vederea pregătirilor pentru Evaluarea Națională și pentru Examenul de Bacalaureat.

Mâine începe distribuirea măștilor către inspectoratele școlare, care vor distribui mai departe către școli.

„La momentul acesta s-au încheiat contractele pentru achiziția măștilor necesare pentru școli, iar de vineri începe distribuirea către inspectoratele școlare, care vor distribui mai departe către școli”, a declarat Monica Anisie, ministrul Sănătății, în ședința de Guvern, atunci când a fost întrebată de premierul Ludovic Orban „cum stăm cu măștile”.

Premierul a declarat miercuri că până pe 1 iunie măștile trebuie să ajungă în școli.

Luni, Ministerul Educației anunța că are nevoie între 15 și 17 milioane de măști faciale de uz medical tip II până marți, 26 mai 2020, după ce renunțase la o ofertă primită de la o firmă care nu avea întreaga cantitate. Achiziționarea măștilor are loc prin procedură de negociere fără publicare prealabilă.

Vezi și

EXCLUSIV Gigantul LIDL îi dă șah Guvernului Orban! ‘Alimente de bază’. Reacția lui Nelu Tătaru, în contradictoriu cu cea a Poliției Române

Lovitură grea pentru Nelu Tătaru! Sub tutela ministrului Sănătății se fac numiri de persoane cu grave probleme de integritate și acuzate de șantaj

EXCLUSIV Adiere de PSD în echipa Barna! ‘Scheletul’ unuia dintre liderii USR

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare