sursa foto:  epochtimes-romania.com

E oficial! Ei sunt jurnaliștii care vor participa la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a refuzat o dezbatere cu Viorica Dăncilă, iar acum își organizează propria dezbatere.

Cei de la PNL au anunțat oficial jurnaliștii care îi vor adresa întrebări președintelui, dar trebuie menționat că în comunicatul PNL nu se specifică și instituția de presă pe care jurnaliștii o reprezintă, cel mai probabil pentru că invitațiile au fost nominale și nu adresate redacțiilor de presă, care ulterior și-ar fi trimis reprezentanți.

”Partidul Național Liberal organizează astăzi, 19 noiembrie a.c., începând cu orele 19.00, dezbaterea Președintelui României, Klaus Iohannis, cu analiști, politologi și jurnaliști. La evenimentul care se va desfășura în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, vor participa: Ramona Avramescu, Clarice Dinu, Moise Guran, Ion M. Ioniţă, Cristian Leonte, Silviu Mănăstire, Cristian Pîrvulescu, Cristina Şincai și Radu Tudor.

Dezbaterea reprezintă o premieră pentru România, în contextul alegerilor prezidențiale, participanții care vor lua parte la dialog având posibilitatea să abordeze orice teme și orice subiecte pe care le consideră de interes pentru opinia publică.

Evenimentul va putea fi urmărit live pe paginile de Facebook și Youtube, iar instituțiile de presă interesate pot prelua semnalul audio/video de la organizatori.”, arată un comunicat al PNL.

Vezi și:

Schimbări uriașe- Cum se acordă sporurilor la pensie în funcție de vechimea în muncă

Cine e greul executat de Marcel Vela, căruia șeful de la Interne nu a vrut să-i facă public numele

Ministrul de Interne a început execuțiile! Pe cine a dat afară Marcel Vela și de ce

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare