sursa foto:  www.businessmagazin.ro

E oficial! Vor fi dați afară pe capete! Anunțul care îi îngrozește pe bugetari

Anunț oficial! PNL va face restructurări pe bandă rulantă, după ce va ajunge la guvernare.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de șeful PNL, Ludovic Orban.

Conform Știripesurse.ro, premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Parlament, că o parte din angajații din aparatul central vor fi dați afară dacă ajunge la Palatul Victoria cabinetul PNL, că detașările în funcții vor fi limitate la 6 luni de zile și că se vor face concursuri pentru funcțiile de conducere:

  • O parte din ei (functionarii din ministere, n.red.) cu siguranta nu-si vor regasi locul in noile institutii. Intentia noastra este sa facem si o evaluare acolo unde e posibil, a competentei, a activitatii desfasurate, a capacitatii de ocupare a functiei de conducere sau executie.
  • Vor avea loc concursuri obiective cu comisii care sa analizeze calitatile, experienta, capacitatea manageriala a fiecarui candidat pentru functiile publice de conducere care vor exista in structurile administrative.
  • Studiem foarte atent politica detasarilor, s-a ajuns ca un procent semnificativ de angajati din sectorul public ocupa functii publice prin detasare. Nu mi se pare normal, un angajat trebuie sa gireze toate activitatile din fisa postului si sa nu mai existe aceasta instabilitate cu detasarile. Intentionam modificarea legislatiei, sa nu mai permitem ocuparea functiilor publice de conducere prin politica delegarii, vom incerca sa limitam perioada la maximum 6 luni pana la ocuparea acestei functii prin concurs.

Vezi și

EXCLUSIV DNA face scut în jurul lui Dan Barna, în plină campanie pentru alegerile prezidențiale

Vești uriașe! Pensiile acestor persoane vor suferi modificări începând din 2020

Surpriză- Se va elimina această taxă

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare