sursa foto:  rador.ro

Emil Boc revine cu tăierile! Pensionarii din Cluj-Napoca afectați de această decizie

Recent primarul Emil Boc a propus ca pensionarii cu domiciliul în Cluj-Napoca și cetățenii de onoare ai orașului să nu mai beneficieze de gratuitate în mijloacele de transport în comun, în intervalul 6:30-8:30 dimineața.

Potrivit unui amendament propus de primarul Emil Boc la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a facilităților la transportul public în comun pentru persoanele vârstnice, pensionarii cu domiciliul în municipiul Cluj-Napoca și pentru cetățenii de onoare ai municipiului Cluj-Napoca, aceștia nu vor beneficia de gratuitate înainte de 8.30, măsură menită să prevină aglomerația din autobuze în acest interval.

„Amendamentul pe care vi-l propun este la capitolul 2, articolul 2, se completează după cum urmează: facilitățile la transport public la persoanele vârstnice, pensionari cu domiciliul în Cluj-Napoca și pentru cetățenii de onoare ai municipiului, se acorda sub forma de abonamente valabile de luni până vineri, începând cu ora 8:30, iar sâmbăta și duminica, conform programului de funcționare a CTP, pe perioada anului calendaristic.

Pentru a evita aglomerațiile din mijloacele de transport, recomandarea este că după 8:30 să poată avea acces țoață lumea, înainte de 8:30 să circule doar cei care merg la serviciu, pentru că trebuie să păstram aceasta distanta sociala în autobuze, pentru a limita răspândirea virusului”, a declarat primarul Clujului, citat de Monitorul de Cluj.

Citește și:

Combinație liberală: Din stomatolog de comună, a fost ‘cocoțată’ șefă de spital!

Statul german părtaș la momentele de groază prin care trec muncitorii români din industria cărnii. ‘Nu sunt vreun secret de stat. Cu toții le cunosc’

EXCLUSIV Ordin de retragere a Poliției de pe străzi! Au dispărut echipajele fixe (foto)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare