sursa foto:  libertatea.ro

Emilia Șercan provoacă un cutremur în SRI! Vor rămâne fără titluri

Dezvăluirile făcute de cunoscuta jurnalistă Emilia Șercan provoacă un adevărat cutremur în interiorul Serviciului Român de Informații.

Academia SRI a raportat drept plagiate, în ultimul an, 41 dintre doctoratele pe care le-a acordat. Pentru 14 dintre ele – inclusiv pentru generalul SRI în rezervă Dumitru Dumbravă – au fost deja emise ordine de ministru pentru retragerea titlului. Și totuși, cei 14 plagiatori își păstrează, cel puțin deocamdată, diplomele, anunță Emilia Șercan, într-un articol semnat pe pressone.ro.

Premieră absolută în învățământul superior din România: 14 doctori ai Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” (ANIMV), aflată în subordinea Serviciului Român de Informații (SRI), sunt primele persoane care își păstrează diploma de doctor până la o sentință definitivă, în ciuda faptului că titlul le-a fost retras prin ordin de ministru, mai spune sursa citată.

Vezi și

Cazul Caracal, în aer! Dezvăluire nucleară: Ce a ajuns, în realitate, la FBI

EXCLUSIV Firmele înființate de Dan Barna și Dragoș Pîslaru (PLUS), jumătate de milion de euro de la Guvernul ‘Dragnea’! Rovana Plumb a semnat documentul

Planul secret de schimbare a lui Dan Barna de la conducerea USR! Florian Coldea se implică direct (surse)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare