Eugen Teodorovici critică deciziile PSD: Trebuie să aducă mai multe argumente să o susţin, să o semnez şi, mai ales, să o votez

Eugen Teodorovici nu ezită să critice deciziile actualei conduceri a partidului. 

Referindu-se la moţiunea de cenzură care urmează să fie depusă, el a afirmat că nu este împotriva ei, dar documentul trebuie justificat foarte bine pentru a-l semna. Teodorovici a criticat şi decizia PSD de convocare a unei sesiuni extraordinare a parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

„Chiar dacă eu aş pierde alegerile, dacă ţară o duce bine, prefer această variantă. Tot timpul ne raportăm la democraţiile din vestul Europei, dar niciodată atunci când trebuie doar să le copiem nu suntem în stare. În ceea ce priveşte moţiunea, cei care vor să o depună trebuie să aducă mai multe argumente să o susţin, să o semnez şi, mai ales, să o votez. Vis-a-vis de o sesiune extraordinară… în care să se facă ce? Să se anuleze drepturi băneşti pentru anumite categorii? Pentru ce? Pentru a aduce fondurile necesare aplicării de către Guvern a unor măsuri? Ce treabă are una cu alta? Sunt chestiuni care trebuie discutate şi mai ales argumentate pentru români, ca într-adevăr ei să înţeleagă faptul că nu se fac jocuri politice, ci se ia o măsură politică, în interesul ţării”, a declarat Teodorovici, sâmbătă, la Tulcea.

 

Vezi și:Impozit auto 2020- care sunt persoanele vizate să-l plătească?

Mână liberă pentru polițisti! Ce vor putea face în doar câteva zile? 

EXCLUSIV Un greu din Poliție, executat? Marcel Vela dezvăluie că a fost demarată cercetarea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare