Eugen Teodorovici, mesaj după CEX-ul PSD:’Toţi pentru unu şi unul pentru toţi’

După ce Viorica Dăncilă a fost aleasă să reprezinte PSD în cursa pentru prezidenţiale, Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici a ținut să transmită un mesaj pe Facebook.

Acesta susţine că desemnarea candidatului partidului pentru alegerile prezidenţiale reprezintă ”momentul final de adevăruri, căutări, supărări, promisiuni şi dispute”, iar de mâine social-democraţii trebuie să fie ”toţi pentru unu şi unul pentru toţi”.

”Azi a fost, sper, momentul final de adevăruri, căutări, supărări, promisiuni şi dispute legate de candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din acest an”, a scris, Eugen Teodorovici, pe Facebook, la scurt timp după încheierea şedinţei în care social-democraţii au votat ca Viorica Dăncilă să-i reprezinte la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Preşedintele executiv al PSD susţine că tot partidul trebuie să se mobilizeze din acest moment pentru că ”doar astfel vor câştiga toţi românii”.

”De mâine va trebui să fim «toţi pentru unul şi unul pentru toţi». Doar astfel vor câştiga toţi românii”, a mai scris Teodorovici, adăugând ”#insistpentruRomania”.

 

Vezi și:EXCLUSIV Înainte de CEx-ul PSD, un greu al partidului merge pe mâna Vioricăi Dăncilă: O văd candidat la prezidențiale

Atenție, români! Riscați amenzi uriașe pentru această faptă

Dezvăluirea care aruncă-n aer alegerile prezidențiale! Lovitura pe care Klaus Iohannis i-o dă lui Dan Barna

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare