Eveniment grandios la Opera Națională pentru motorsportul românesc: 500 de premianți, 1.000 de invitați

Cea mai mare gală festivă de final de an va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, la Opera Națională din Capitală, acolo unde Federația Română de Automobilism Sportiv organizează Gala Campionilor pentru sezonul 2022.

Un total se aproximativ 1.000 de persoane vor asista la eveniment, premianți, oficiali și invitați, transformând evenimentul într-o adevărată sărbătoare a automobilismului sportiv românesc. “Cel mai dificil lucru a fost să găsim un loc în care să încăpem cu toții. Federația a crescut mult și de la an la an, numărul participanților este tot mai mare. Suntem onorați că putem organiza un eveniment de asemenea amploare”, a declarat președintele Norris Măgeanu.

Cifrele pregătite pentru mâine sunt impresionante. Se vor acorda nu mai puțin de 650 de trofee, iar aproape 500 de sportivi din 24 de campionate vor urca pe podiumul special amenajat pe scena operei. Recordmenul din acest an va fi veteranul Mihai Alexandrescu. După ce a concurat în 5 campionate distincte, acesta va primi 14 trofee, dintre care 8 pentru locul 1.

Un alt număr interesant este cel al femeilor care vor urca pe podium. Deși de multe ori considerat un sport al bărbaților, doamnele și domnișoarele din automobilismul românesc continuă să impresioneze, iar anul acesta vor urca de 75 de ori pe podium la premierea a 17 campionate.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare