sursa foto:  nasul.tv

EXCLUSIV! Acuzații grave la adresa lui Vlad Voiculescu din partea lui Lucian Duță! De la ce a pornit scandalul

„Fără politica si “salar” baban,viața e pustiu!” este comentariul lui Lucian Duță, fostul președinte al CNAS, la o știre cu titlul: „Cioloș: Nu am un job plătit. Mă susțin din economii!„. De aici, doar un pas până la un schimb dur de replici pe facebook, care s-a lăsat cu o serie de dezvăluiri de-a dreptul uimitoare.

La postarea fostului președinte al CNAS, a răspuns chiar Dacian Cioloș care l-a întrebat „O fi pentru dumneavoastră?”, întrebare la care a primit imediat și răspuns: „Pt mine ,nu! eu sunt medic si lucrez la spital! si cred cu tărie ca nu poți avea pretenții de politician valoros atâta timp cât nu ai “salar” si job! la fel ca si Voiculescu si mulți alți celebri miniștrii tehnocrați!”.

Răspunsul pare că a înfuriat-o foarte tare pe Monica Althamer, fost secretar de stat în ministerul Sănătății, condus de Vlad Voiculescu, care a intervenit în discuție. Îniante să fie învestită cu această funcție, ea era cunoscută pentru activitatea sa în zona ONG-urilor în domeniul sănătății. Interesant este că fix în perioada în care ocupa acest post, a izbucnit și scandalul cu medicul Gheorghe Burnei, al cărui dosar a fost deschis la DGA (Direcția Generală Anticorupție), loc unde lucra soțul său Emi Althamer. Au urmat apoi scandaluri în lanț legate de medici cu mare experiență, apreciați nu numai în România, ci și în străinătate.

Redăm mai jos schimbul integral de replici între Monica Althamer și Lucian Duță, care-și aduc reciproc acuzații grave:

EXCLUSIV! Acuzații grave la adresa noului procuror șef DIICOT! De ce ar fi acesta vulnerabil

 

EXCLUSIV! Ce va face celebrul comisar Traian Berbeceanu cu banii câștigați din procesul cu fostul șef SRI Alba? „Rămâne fix așa cum am promis”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare