sursa foto:  romaniatv.net

EXCLUSIV Adevărul despre doctorul despre care s-a spus că l-a operat pe Florin Busuioc! Ce urmează să facă, de fapt – Reacție dură a Spitalului din Craiova

Reacție dură a purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Craiova, instituția unde i s-a montat un stent actorului Florin Busuioc!

Cristiana Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Craiova, a criticat virulent faptul că publicațiile din România au titrat că doctorul care l-a operat pe Florin Busuioc este șomer și că nu a fost angajat de instituția doljeană.

Potrivit doctorului Geormăneanu, Eugen Țieranu este un medic de ultimul an și urmează să concureze pe un post de medic specialist.

Mai mult, nu doctorul Țieranu i-ar fi montat stentul lui Florin Busuioc, ci alte două persoane: un medic primar cardiolog cu atestat de cardiologie intervențională și de un medic specialist cardiologie, cu atestat european de retro fiziologie.

„Persoanele respective n-au nicio treabă cu jurnalismul, cu etica și deontologia. Hai să aruncăm cu puțin noroi, de ce să nu arătăm scandalul înainte? Oamenii s-au alarmat degeaba și au fost niște speculații care nu-și au rostul.

Eugen Țieranu este medic rezident în ultimul an de cardiologie, care a participat, deci a făcut parte din echipa care a făcut intervenția în cursul nopții precedente, alături de un medic primar cardiolog cu atestat de cardiologie intervențională și de un medic specialist cardiologie cu atestat european de retro fiziologie.

Conform legislației în vigoare, el are dreptul să participe alături de astfel de echipe intervenționale, alături de medici deja specialiști primari, care au efectuat această intervenție. Este un medic de ultimul an. El urmează să concureze pe un post de medic specialist, care se va scoate ori la finalizarea rezidențiatului, ori în primăvara anului următor. Nu știu care era problema. Arătați-mi și mie doctori șomeri în țara asta! Că eu îi iau și îi pun la panoul de onoare. Nu există medici șomeri, există posturi neocupate de către doctori în spitalele din țară”, a dezvăluit, pentru Bugetul.ro, doamna doctor Geormăneanu.

Vezi și Lovitură de teatru în privința medicului care l-a operat pe Florin Busuioc! Dezvăluire de ultimă oră

Exclusiv Ministerul Muncii face o nouă mutare-surpriză! Se aplică de la 1 decembrie – Zeci de mii de salariați sunt vizați

Schimbare radicală! Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare – Milioane de oameni, vizați!

EXCLUSIV! Sute de mii de români sunt vizați! Ministerul Olguței Vasilescu face lumină în subiectul momentului

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare