sursa foto:  gds.ro

Exclusiv Cine sunt, de fapt, nașii Olguței Vasilescu – Unde lucrează aceștia (foto)

Lia Olguţa Vasilescu a luat o decizie importantă. Fost ministru al Muncii, Olguța Vasilescu își unește destinele, în acest an, cu Claudiu Manda, președintele Comisiei de Control a SRI, au informat surse politice pentru Mediafax.

„Naşii vor fi nişte prieteni, respectiv un fost secretar de stat Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitaţi foarte mulţi prieteni şi colegi apropriaţi”, au declarat sursele pentru Mediafax.

Informația a fost confirmată, pentru Știripesurse.ro, de Olguța Vasilescu.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi cine sunt, de fapt, nașii cuplului Olguța Vasilescu-Claudiu Manda, dar și unde lucrează aceștia. În prezent, Ovidiu Flori este primarul comunei doljene Ișalnița.

Nașa este Larisa Iuliana Flori. Aceasta a fost șef de birou la Direcția Elaborare și Implementare proiecte din cadrul Primăriei Craiova, după care a trecut la Ministerul Fondurilor Europene, unde ocupă funcția de consilier superior.

Potrivit declarațiilor de avere verificate de Bugetul.ro, Larisa Flori nu deține niciun imobil și niciun teren. În schimb, soțul său are șase terenuri și o casă, cinci dintre aceste terenuri și locuința fiind dobândite prin moștenire.

Vezi și EXCLUSIV Detaliu neștiut despre operația lui Mihai Bobonete: Suma pe care a plătit-o actorul pentru intervenția chirurgicală suferită

Klaus Iohannis s-a dat de gol! Semnalul că o va accepta pe Olguța Vasilescu în Guvern (analiză)

SURSE Dezvăluire-bombă din interiorul ANPC! ‘Lupul paznic la oi’ – Ce vânzări ilegale s-ar face

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare