sursa foto:  acasa.ro

EXCLUSIV Date neștiute despre afacerea Elenei Băsescu! Ce salarii oferă ‘EBA’

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a dezvăluit că firma fiicei sale, Elena Băsescu, are un succes tot mai mare, ea reușind cu ajutorul acesteia, divorțată fiind, să-și întrețină cei trei copii.

„Fiica mea este singură, divorțată și are trei copii și îi crește. Dacă vrei să crești trei copii, îi crești. Și nu plecați de la premiza că îi dă tata bani. Nu. Are și o mică firmă care are succes tot mai mare. Uite că are trei copii. Nu e scuză că nu ai condiții să crești copilul. Ai condiții să crești trei copii. Văd că îi crește destul de bine”, a dezvăluit, la RFI, Traian Băsescu, după cum scriam AICI.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi date neștiute despre afacerea Elenei Băsescu.

„EBA” și-a înregistrat firma denumită Elena Băsescu&Kids SRL în noiembrie 2018. Fiica fostului șef de stat face și vinde on-line haine pentru mame și copii.

Cu firma înființată pe final de 2018, ea a încheiat exercițiul anual fiscal pe minus. Conform datelor verificate de Bugetul.ro, anul trecut, afacerea Elenei Băsescu a pierdut 13.737 de lei.

Chiar dacă încă nu a publicat cifrele pentru anul 2019, tindem să-i dăm dreptate lui Traian Băsescu, cu faptul că afacerea este în creștere.

În luna martie a acestui an, Elena Băsescu deja își mărea echipa.

Salarii de 1.500 de lei pentru croitorese

Bugetul.ro a intrat în posesia unui anunț dat de Elena Băsescu la mica publicitate, care dovedește că „EBA” făcea angajări în primăvară.

Conform acestuia, Elena Băsescu le oferă croitoreselor salarii de 1.500 de lei.

La acea vreme, „EBA” căuta o croitoreasă care să lucreze de acasă, în funcție de numărul de comenzi.

Și patron, și model

Elena Băsescu este și model pentru propriile creații. De asemenea, și copiii săi au fost inițiați de mama lor în modeling.

Prețurile pentru hainele create sub brandul Elena Băsescu variază. De exemplu, rochia „Back to school” pentru mame are un preț de 515 lei.

Un alt exemplu, Rochia „Tatiana” pentru copii costă 425 de lei, conform ebakids.ro.

Vezi și SURSE Lovitura încasată de proprietarii de mașini în 2020: Guvernul Orban ar urma să le ‘umble’ la buzunar! Apare o nouă taxă

Ordonanță de Urgență cu dedicație pentru SRI: Școala de spioni, la secret! Guvernul Orban a bătut palma cu Eduard Hellvig

Apel urgent către Guvernul Orban: Va intra în vigoare la 31 decembrie 2019 și va provoca un blocaj total în întreg sectorul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare