sursa foto:  glsa.ro

EXCLUSIV! De la ce ar fi pornit războiul dintre Daniel Dragomir și Florian Coldea

Războiul dintre generalul (r) Florian Coldea, cel care a condus Serviciul Român de Informații mai bine de un deceniu și fostul colonel SRI  Daniel Dragomir ia proporții. În ultimele zile aceștia au trecut la o nouă etapă, cea a bătăliei declarațiilor publice.

Cu toate că și Sebastian Ghiță i-a adus multe acuzații grave fostului director operativ al SRI, acesta a preferat să se abțină de la orice fel de comentariu. În schimb odată cu dezvăluirile celui care i-a fost aproape 20 de ani a simțit nevoia să iasă la lumină printr-un interviu în ziare.com, acordat Ioanei Ene Dogioiu, pe care Robert Turcescu o numea „acoperită”.

Dar de la ce a pornit acest conflict acerb între cei doi foști prieteni? Surse apropiate de SRI au dezvăluit pentru bugetul.ro că Dragomir ar fi părăsit sistemul în urma unei înțelegeri avute cu Florian Coldea de tipul celor pe care acesta din urmă le-ar fi avut și cu Sebastian Ghiță.

Doar că Florian Coldea nu și-ar fi respectat promisiunea, ceea ce l-a deranjat în mod evident foarte tare pe Daniel Dragomir, care și-a construit un alt drum, fără să-l uite pe Coldea.

Contactat de bugetul.ro, Daniel Dragomir a infirmat acest scenariu, pe care îl discută intens foști colegi de-ai lui. Acesta s-a mulțumit să spună că nu răspunde la zvonuri și toate acestea sunt doar prostii.

Vezi și Lovitură de teatru în scandalul ouălor expirate vândute de Kaufland! Ce ar urma să pățească autoarea filmării

Imagini ce vor revolta milioane de români! Ce gigant este acuzat că are la vânzare ouă expirate, vopsite, cu data de expirare schimbată

VĂDUVA rupe tăcerea – FALSURI, abuzuri și MINCIUNI instrumentate de Alexander Adamescu (documente)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare