sursa foto:  Eugen Dinu

EXCLUSIV Ecaterina Andronescu este ‘lucrată’?! Dezvăluire-bombă: ‘L-am văzut într-o broșură, la Congres’

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a făcut o dezvăluire explozivă, în exclusivitate, pentru Bugetul.ro. Andronescu ne-a spus că nu a fost consultată în privința măsurii referitoare la acordarea a câte 10 lei pe zi elevilor care nu lipsesc de la școală și că a văzut-o, pentru prima dată, într-o broșură la Congresul PSD, desfășurat week-end-ul trecut.

După ce pe site-ul PSD a apărut informația conform căreia elevii care nu chiulesc vor primi 10 lei pe zi de la stat, reporterul Bugetul.ro a luat legătura cu șefa Educației.

Conform Ecaterinei Andronescu, programul apărut pe site-ul PSD „Vouchere de 10 lei/elev pentru fiecare zi de școală cu prezență integrală” nu a existat în programul de guvernare al social-democraților (n.r. – acest lucru se poate verifica AICI).

Vezi și SURSE Lovitură pentru clienții ING Bank! Clauza abuzivă care există în contractele lor – Autoritățile au reacționat în forță

Mai mult, ea ne-a dezvăluit că a văzut măsura, pentru prima oară, într-o broșură la Congresul PSD, de sâmbăta trecută.

Nu este propunerea mea, a apărut în program, nu știu cine a pus-o acolo. Eu nu am bani în buget. În plus, eu cred că noi trebuie să susținem printr-o finanțare suplimentară performananța, să-i premiem pe cei care fac performanță și, în felul acesta, să-i încurajăm pe toți să facă performanță și să-i sprijinim pe cei care sunt în situații dezavantajate, să-și termine școala și să-și vadă de viața lor”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Ecaterina Andronescu.

Acum a apărut. Eu l-am văzut (n.r. – programul „Vouchere de 10 lei/elev pentru fiecare zi de școală cu prezență integrală) la Congresul de sâmbătă, într-o broșură a Congresului. Eu acolo l-am văzut, nu în programul de guvernare”, a precizat, pentru Bugetul.ro, ministrul Educației.

Vezi și În plin scandal pe banii TNB, apare un document nuclear! Ce salariu are, în realitate, Ion Caramitru

Așadar, măsura a fost făcută publică de către Cristian Socol, strategul programului de guvernare al PSD în domeniul economic, fără ca ministrul de resort să fie anunțat sau consultat.

„Nu mi-a fost frică niciodată de remaniere”

În contextul în care în spațiul public a apărut informația că Ecaterina Andronescu ar putea fi remaniată, șefa Educației ne-a declarat:

„Mie nu mi-a fost frică niciodată de remaniere. Când mergi într-o poziție de felul acesta, știi că vine o zi în care trebuie să pleci. Poate veni oricând ziua aceea. Deocamdată, nu știu, nu mi-a spus nimeni nimic, dar, încă o dată v-o spun, nu am o problemă.

Vezi și S-a aflat! Cine ar putea fi noul ministru de Interne

Eu când am ceva de spus, simt nevoia să spun (n.r. – referitor la revoluția totală pe care a cerut-o la nivelul conducerii PSD). Am intrat în partidul acesta neforțată de nimeni, cu gândul că într-o echipă pot să fac și eu mai mult. Politica este arta de a te pune în slujba oamenilor – nu mă abat și nu intru niciodată în derapaj de la acest crez”.

S-ar cere „capul” ministrului Educației

Știripesurse.ro a anunțat, zilele trecute, că se cere capul șefei Educației. În PSD s-au înmulțit vocile care spun că Ecaterina Andronescu, unul din cei mai vechi și cunoscuți membri PSD, ar trebui să facă un pas în spate, a notat sursa citată.

După ce Ecaterina Andronescu a obținut 50 de voturi la Congres, o serie de parlamentari social-democrați au spus în discuții informale că ar trebui ca Andronescu să demisioneze din funcția de ministru al Educației, sau să fie remaniată de Viorica Dăncilă.

In partid se mai discuta ca Andronescu, in calitate de ministru, ar fi avut mai multe divergențe cu premierul Viorica Dăncilă.

Vezi și Denunțuri pe bandă rulantă cerute de Carmen Dan! Amenințări cu cătușe în MAI

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare