sursa foto:  Facebook

EXCLUSIV Omul ales să o înlocuiască pe Carmen Dan a dat lovitura! Afacerea sa rupe

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, luni, că senatorul Nicolae Moga este propunerea PSD pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne, după ce Carmen Dan și-a dat demisia.

Potrivit declarației de interese depuse de Moga, ce a fost verificată de Bugetul.ro, omul ales să o înlocuiască pe Carmen Dan la șefia MAI deține 62.373 de părți sociale în SC TRACON SRL Brăila.

SC TRACON SRL are ca obiect de activitate ”Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

În anul 2018, societatea în care este acționar Nicolae Moga a rupt. Conform datelor intrate în posesia Bugetul.ro, SC TRACON SRL Brăila a obținut un profit de 4.933.155 de lei, adică peste 1 milion de euro.

Trebuie precizat că, potrivit declarației de avere completate de Moga, în 2018 acesta a obținut dividende dela SC TRACON SRL în valoare de 179.270 de lei.

Totodată, potrivit documentului citat, el are un teren intravilan, de 4.608 mp, la Mamaia-Sat, în Năvodari și unul în Adamclisi, de 2,5 hectare.

Şi la capitolul case, propunerea PSD pentru portofoliul de la MAI stă bine. Moga are o casă de locuit, în Mamaia Sat, şi două case de vacanţă, în aceeași localitate, una de 80 de mp şi cealaltăde 465 mp.

Nicolae Moga are ș un cont la Banca Unicredit Constanţa, în care a depus suma de 50.000 de lei. Acesta a împrumutat două persoane fizice, pe Şerban Constantin şi Moga Răzvan Adrian, cu peste 250.000 de lei şi 330.000 de lei.

Moga a câştigat 142.884 lei, ca senator, şi 1.356 de lei, dintr-un teren dat în arendă. Acesta are şi pensie, el primind 48.000 de lei, ca revoluţionar, în timp ce soţia sa a primit o pensie anuală de 20.562 de lei.

Vezi și

EXCLUSIV Carmen Dan, desființată după ce și-a dat demisia! ‘Oameni mici care ajung în funcții mari’

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare