sursa foto:  Facebook

EXCLUSIV Carmen Dan, desființată după ce și-a dat demisia! ‘Oameni mici care ajung în funcții mari’

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) din MAI, Dumitru Coarnă, o desființează pe Carmen Dan, după ce și-a dat demisia.

Șeful SNPPC susține că Dan a fost pusă în funcție de Liviu Dragnea doar ca să astupe niște găuri.

„Doamna Carmen Dan trebuia demisă înainte de a fi numită. Doamna Carmen Dan a fost pusă în această funcție doar ca să astupe niște găuri, de domnul Dragnea, colegul ei, mentorul… A plecat, foarte bine! Trebuia să plece de mult. Mai mult rău a făcut.

Oameni de nimic, oameni mici care ajung în funcții mari. Nu avea capacitatea să reprezinte Ministerul de Interne, aici trebuie oameni de anvergură, oameni cu știință de carte, ancorați în realitate, care nu au fost numiți de corupți, care nu au gazat, cum a făcut Carmen Dan în 10 august sau cum se vehiculează că s-a întâmplat în data de 10 august. E un lucru normal că a plecat”, a declarat Dumitru Coarnă, pentru Bugetul.ro.

Conform informațiilor Bugetul.ro, locul lui Carmen Dan ar urma să fie luat de Nicolae Moga, senator PSD, lucru confirmat și de Dumitru Coarnă.

„Nu știu mare lucru despre dânsul, dar, din câte am putut eu să aflu, nici domnul Moga nu cred că are anvergură. Hai să lăsăm un pic timpul să lucreze, să vedem”, ne-a spus Coarnă.

Vezi și

Dezvăluire-bombă! Artificiul folosit de Guvern, pentru a da lovitura! Rolul ANAF

INTERVIU fără perdea cu Ludovic Orban. Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile; Artificiul folosit de Guvern, pentru a-și face planul

Ion Țiriac nimicit! Frații Dedeman i-au dat mega-lovitura

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare