sursa foto:  observator.tv

EXCLUSIV Reclamă halucinantă: ‘Monstrul din Caracal ne-a omorât prețurile’

O reclamă halucinantă a fost primită, miercuri, prin e-mail, de persoanele care se regăsesc în agenda unui magazin de piese auto online, cu sediul în Cluj.

În contextul în care Gheorghe Dincă a declarat că le-a omorât pe Alexandra Mâceșanu și Luiza Melencu, un magazin online anunță că „Monstrul din Caracal” i-a omorât și lui prețurile, invitându-i pe oameni să cumpere produse.

Vezi și EXCLUSIV Monstrul din Caracal nu ar fi acționat singur! Legătură-bombă: ‘M-am întâlnit cu un băiat’

Bugetul.ro a intrat în posesia unui astfel de e-mail.

Monstrul din Caracal ne-a omorat preturile, profita de cele mai mari reduceri din acest an.

Reduceri de pana la 50%

Se pare ca monstrul din Caracal ne-a afectat si pe noi si ne-a omorat preturile, astfel avem reduceri substantiale la peste 20.000 produse. Intra sa vezi lista completa si recomandarile pe care noi ti le oferim”, se precizează în e-mail-ul trimis de magazinul citat.

Directorul comercial susține că e o greșeală și își cere scuze

Adrian Rus, director comercial al magazinului, susține că e o greșeală imensă și că cine a făcut chestia asta va fi tras la răspundere.

„Nu (n.r. – ne facem reclamă). E o greșeală. S-a trimis mail-ul acela din greșeală. Toată lumea care l-a primit o să primească un altul, în care ne cerem scuze că s-a trimis mail-ul respectiv”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Rus.

Întrebat cum s-a ajuns la această eroare, el ne-a replicat: „A fost o ciornă. Colegii de la marketing au dat din greșeală send la mai multe mail-uri. Ideea a fost gândită, dar nu s-a aprobat din partea firmei. Ne asumăm greșeala.

Cine a gândit chestia asta, a făcut ciorna și a trimis mail-urile va fi tras la răspundere. Ne pare rău și oficial ne cerem scuze. Nu suntem de acord cu așa ceva. E o greșeală imensă care s-a făcut”.

Vezi și EXCLUSIV Greșeala gravă pe care o pot face autoritățile în cazul crimelor din Caracal! Urmele fetelor s-ar putea pierde pentru totdeauna

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare