sursa foto:  paginademedia

EXCLUSIV Scurtcircuit în sistemul bugetar! Unii angajați au primit dublul salariului, alții, nimic!

A fost panică în sistemul bugetar în week-end-ul de-abia încheiat, după ce 40% dintre angajați nu și-au primit salariul. Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, în vreme ce unii bugetari nu și-au primit salariul deloc, alții au încasat dublul salariului. În cele din urmă, bugetarii care nu încasaseră niciun ban și-au primit ieri salariile întârziate.

Vezi și Au început să fie virate salariile întârziate pentru bugetari! Polițiștii au confirmat pentru Bugetul.ro

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Vasile Zelca, a precizat, pentru Bugetul.ro, că în Poliția Română s-au înregistrat neplăți, plăți parțiale, plăți integrale și plăți duble.

După cum a explicat Zelca pentru Bugetul.ro, banii de la polițiștii care și-au primit dublul salariului vor fi recuperați. Aceștia fie vor fi somați să îi returneze, fie nu vor mai primi salariul luna viitoare.

Din ce date avem noi, au început să vireze banii. Se pare că problema a fost la BNR, că am aflat că sunt și alți bugetari afectați, nu numai noi, Poliția, Ministerul de Interne.

Asta înseamnă că ministerele de resort au trimis documentele electronice la Trezorerie, la BNR și acolo a fost o problemă.

Știm că s-au făcut: plăți integrale, plăți parțiale, neplăți și plăți duble. 

A fost o problemă de sistem. Din ce am aflat de la membrii noștri, au început să se vireze banii la anumite bănci”, a afirmat, luni, pentru Bugetul.ro, președintele SNPPC, Vasile Zelca.

„Fie va fi somat polițistul să se recupereze banii, fie nu i se vor mai da luna viitoare”

Va vedea banca că a plătit de două ori aceeași sumă, va face o comunicare către ordonatorul de credit și fie va fi somat polițistul să se recupereze banii, fie nu i se vor mai da luna viitoare”, a punctat, pentru Bugetul.ro, șeful SNPPC.

Ieri, angajații din sistemul bugetar și-au încasat salariile întârziate.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare